Son Dakika... Reha Muhtar yoğun bakımda! Entübe edildi!

Son Dakika Haberi: Bir dönemin en çok izlenen haber programlarına imza atan ünlü spiker Reha Muhtar entübe edildi. Reha Muhtar'ın yüksekten düşme sonucu hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Eski eşi Deniz Uğur, "Oğluma ulaşamıyorum. Reha Bey'in durumu hakkında bilgim yok" açıklaması yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Son dönemde eski eşi Deniz Uğur ile yaşadığı gerilimle gündeme gelen, bir dönemin en ünlü anchormanlerinden Reha Muhtar'ın gece 01.00 sıralarında İstanbul Sarıyer'deki evinde merdivenlerden düştüğü aktarıldı.

Düşme sonucu ağır yaralanan Reha Muhtar'ın bilinci kapandı. Muhtar'ın hastaneye kaldırıldığı ve entübe edildiği öğrenildi. Muhtar'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.

Eski eşi Deniz Uğur, Halktv'ye yaptığı açıklamada, "Oğluma ulaşamıyorum. Reha Bey'in durumu hakkında da bir bilgim yok. Akşam beri oğlum telefonlarını açmıyor" dedi.

Reha Muhtar kimdir?

21 Temmuz 1959 doğumlu Reha Muhtar ilk orta ve liseyi TED Ankara Koleji'nde bitirdi. Yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu'nda tamamladı.

1980’de gazeteciliğe başlayan Reha Muhtar, 1981’de girdiği Milliyet gazetesinin Ankara bürosunda, dış politika ve siyaset alanlarında muhabirlik yaptı.

TRT'ye transfer olan Muhtar, adını TRT Atina muhabiri olarak geniş kitlelere duyurdu. 1991’de CNN International ‘da yayınlanan Crossfire 'ın benzeri olan ‘Ateş Hattı’ programını hazırlamaya başladı. 1993’te TRT'den ayrılıp Kanal D'ye geçti. 

Kariyerinde pek çok kanalda çalışan ve birçok programa imza atan Reha Muhtar son olarak Vatan gazetesinde köşe yazarı olarak okur karşısına çıktı.

Reha Muhtar velayet davasıyla gündeme gelmişti

2016’da Vatan gazetesinden ayrılan Muhtar, son dönemde eski eşi oyuncu Deniz Uğur'la yaşadığı tartışmalarla gündeme gelmişti.

Deniz Uğur ile gazeteci Reha Muhtar 2010'da boşanmıştı. Çiftin bu evlilikten iki çocuğu olmuştu.

İki ünlü isim, boşanma sonrası Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdiği ikizleri için velayet savaşına girmişti.

Uğur, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla eski eşine velayet davası açmıştı.

Mahkeme kızları Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, oğulları Poyraz'ı ise Reha Muhtar'a vermişti.