İstanbul Marriott Hotel Şişli'de Ortadoğu yemekleri

İstanbul Marriott Hotel Şişli'de Temmuz ve Ağustos'ta Ortadoğu mutfağının ağırlanacağı etkinlikler, önümüzdeki aylarda Meksika, Hint ve Japon mutfakları ile devam edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul Marriott Hotel Şişli, misafirlerini her ay Dünya'nın farklı mutfaklarıyla buluşturmaya devam ediyor. Temmuz ve Ağustos'ta Ortadoğu mutfağının ağırlanacağı etkinlik, önümüzdeki aylarda Meksika, Hint ve Japon mutfakları ile devam edecek.

17-31 Temmuz 2017 tarihleri arasında Marriott Marquis City Center Doha'nın şefi Faouzi Aloui ile başlayacak lezzet günleri, 14-28 Ağustos tarihlerinde Dubaili şeflerinden Hussam Al Hariri ile devam edecek. Ortadoğu mutfağı yemekleri The Dish Room'da misafirlerin beğenisine sunulacak.

Faouzi Aloui'nin mönüsünde et, tavuk ve balık spesiyalleri ve tatlılar yer alacak. Hussam Al Hariri ise humus, babaganuş, muhammara gibi mezelerden kuzu etleri, köfteler ve kebaplara, shawarma ve falafel dahil sokak lezzetlerinden sütlü ve şuruplu tatlılara uzanan bir mönü hazırlayacak. Mezeler, salatalar ve tatlıların açık büfede yer alacağı etkinlikte, sıcaklar ve ana yemekler masaya servis edilecek.