Barista mesleğinin tüm incelikleri…

Kahve sektöründe çalışan veya bu sektörde kariyer yapmayı hedefleyen kişiler için MSA tarafından hazırlanan Profesyonel Barista Eğitimi 2 Mayıs'ta başlıyor. Etkinlik haftanın 3 günü, toplam 10 eğitimden oluşuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Mutfak Sanatları akademisi (MSA), kahve alanında profesyonelleşmek ve bu sektörde kariyer yapmak isteyenleri uluslararası geçerliliğe sahip Pearson BTEC Profesyonel Barista sertifikası ve MSA-MUMAC Academy ortak eğitim sertifikası ile akredite olan Profesyonel Barista eğitimi ile buluşturuyor.

Yoğun pratik eğitim içeren Profesyonel Barista programı, kahve sektöründe çalışan veya bu sektörde kariyer yapmayı hedefleyen kişiler için hazırlanmış. Toplam 10 gün süren, özel donanımlı 12 kişilik profesyonel barista eğitim sınıfında gerçekleşen, birebir pratik çalışmaların olduğu bu eğitim programında katılımcılar, kahve çekirdekleri ve kavurmadan Türk kahvesine, demleme tekniklerinden dükkân operasyonuna, süt tekniklerinden yiyecek eşleşmelerine ve espresso bazlı uygulamalara kadar barista mesleğine dair detayları öğrenecekler.

Program hakkında

10 gün, günde 6 saat olarak kurgulanan program; Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri 09:00-16:00 saatlerinde gerçekleşecek. Adayların kayıt olmak için öncelikle MSA web sitesinden başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Ödeme seçenekleri ve kredi imkanlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiyi www.msa.com.tr'den öğrenmek mümkün.