"Ah, o otel odaları!"

Park Dedeman Trabzon yüzde 98 doluluğa ulaştı; Ritz Carlton, İstanbul 15. yılını 10 milyon dolarlık yatırımla kutluyor; Wyndham Grand İstanbul, Levent, EMEA Bölgesi'nin (Avrupa-Orta Doğu-Avrasya-Afrika) en iyi oteli.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Park Dedeman Trabzon yüzde 98 doluluğa ulaştı

Dedeman Grubu'nun en yeni oteli Park Dedeman, Ağustos ayında yüzde 98'e varan bir doluluk oranı yakaladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Park Dedeman Trabzon Otel Genel Müdürü Cemal Hoşgül, "Gerek tarihi gerekse kültürel dokusu ve doğal güzellikleriyle herkesi kendine hayran bırakan Trabzon'da açıldığımız günden bu yana yüksek doluluk oranına sahip olan otelimizde Ağustos ayında bu oranın yüzde 98'e ulaştığını gördük. Hedeflerimizi yakalamanın mutluluğunu yaşarken önümüzdeki dönemde de yine başarılı işlere imza atacağımıza gönülden inanıyoruz" dedi.

Otelcilik sektöründe şehir ekonomisine daha fazla katkı sağlayabilmesi için sadece Orta Doğu pazarına bağımlı kalınmaması gerektiğini ifade eden Hoşgül, "Bu bağlamda Trabzon'un kış sporlarının yanı sıra kongre turizmi gibi ek yatırımlarla da beslenerek şehrin ‘gerçek bir Turizm şehri' kimliğine bürüneceğini inanıyorum. Park Dedeman Trabzon'un da şehre katılmasıyla bu durumun şimdiye kadar aldığımız sonuçlara dayanarak hem şehre hem de ülke turizmine olumlu yansıdığını söyleyebiliriz" dedi.

Şehrin ilk yerel markalı uluslararası otel zinciri ünvanının da sahibi olan Park Dedeman Trabzon, toplamda 149 oda kapasitesine sahip. Otelde tümü geniş ve gün ışığı alan odalar, 117 superior, 24 junior suit ve 6 executive suit olmak üzere üçe ayrılıyor. Otelde ayrıca 2 engelli odası bulunuyor.

The Ritz Carlton, İstanbul 15.yılını kutluyor

Avrupa'da 11, dünya genelinde 93 oteli bulunan The Ritz-Carlton, İstanbul 15. yılında, 10 milyon dolarlık yatırımla otelini Türk tarihinden gelen ve motifler ile süsleyecek. The Ritz-Carlton'ın ilk Türk Genel Müdürü ve aynı zamanda turizm profesyoneli Can Göktaş, 15. yıl vesilesiyle otel çalışanları ile yemek davetinde bir araya geldi.

Göktaş, "Medeniyetlerin beşiği İstanbul'un en güzel panoramik boğaz manzarasına sahip otelimiz, açıldığı günden bugüne 2 milyon üzerinde yerli ve yabancı misafiri ağırladı. Bin 126 çift Ritz-Carlton, İstanbul'un atmosferinde dünya evine girdi. 7 bin 422 konuğumuz memnuniyetlerini teşekkür mektubu ile bildirdi." dedi.

Başarılarında çalışanlarının büyük emekleri olduğunu ifade eden Göktaş "15 yılda, 12 bin kişiyi sektöre kazandırdık. Çalışanları motive edip ödüllendirmeyi yönetim prensibi olarak benimsedik. Türkiye'nin ekonomisine ve turizm potansiyeline olan inancımızla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 15. yılında otelimizi geleneksel Türk mimarisinin eşsiz motifleri ile yenileyeceğiz. Misafirlerimize bu ayrıcalığı yaşatmak için 10 milyon dolar yatırım kararı aldık. Bu yatırım kararında bizlere olan desteğini 15 yıldır olduğu gibi eksik etmeyen Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süzer'e şahsım ve çalışanlarım adına huzurlarınızda teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kutlamalar kapsamında düzenlenen toplantıda Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süzer'e The Ritz Carlton İstanbul'un 15 yılda elde ettiği başarıların anısına çalışanlar tarafından hazırlanan özel bir tablo armağan edildi.

Wyndham Grand Levent, EMEA Bölgesi'nin en iyi oteli

Wyndham Grand İstanbul Levent'in, EMEA Bölgesi'nin en iyi oteli seçilmesi vesilesiyle bir basın toplantısı düzenlendi. Özdilek Holding'in 45 yıldan bu yana yatırım yaparak, üretime yönelerek istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü belirten Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, 73 ülkedeki 7 bin 800 oteliyle dünyanın en saygın ve bilinen otel zincirlerinden biri olan Wyndham Hotel Group tarafından EMEA Bölgesi'nin en iyi oteli ödülünü almaktan gurur duyduklarını söyledi. Özdilek, "Wyndham Grand İstanbul Levent olarak, ‘EMEA' olarak adlandırılan Avrupa-Orta Doğu-Avrasya-Afrika bölgelerini kapsayan kategoride 43 ülkenin içinde bulunduğu 450 otel arasından ‘International Hotel Of The Year' yani ‘En İyi Uluslararası Otel' seçildik. Açıldığımız günden bugüne sergilediğimiz kusursuz kalite anlayışımız ve Wyndham Grand standartlarını hatasız uygulamamız ve müşterilerimiz tarafından aldığımız yüksek reyting skorlarından dolayı bu ödüle layık görülmenin mutluluğu içerisindeyiz. Tabi bu kapsamda orta ve uzun vadede de hedefimiz; içinde bulunduğumuz koşullar doğrultusunda en iyi servisi vermeye devam etmek ve müşteri memnuniyetini arttırarak Wyndham kalitesini ve Özdilek kurumsal yapısını misafirlerimize yansıtabilmektir" dedi.

Öte yandan ödül, Wyndham Hotel Group CEO ve Yönetim Kurulu Başkanı Geoff Ballotti ve EMEA Bölgesi Başkanı ve Operasyon Direktörü Daniel Ruff tarafından Özdilek Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ve Wyndham Grand İstanbul Levent Genel Müdürü Funda Bezircilioğlu'na takdim edildi.