İklim Zirvesi'nde Enerji Sektörünün Sürdürülebilir Finansmana Ulaşımı ve Türkiye’deki Durumu oturumu

İklim Ekonomisi Sürdürülebilirlik Finansmanı Zirvesi'nde “Enerji Sektörünün Sürdürülebilir Finansmana Ulaşımı ve Türkiye’deki Durumu” oturumu düzenlenecek. Dünya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Jülide Yiğittürk Gürdamar moderatörlüğündeki oturumda, enerji sektörünün sürdürülebilir finansmana ulaşımı ve Türkiye'deki durumu üzerine yoğunlaşılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Naturel Holding’in Zirve Sponsorluğunda gerçekleştirilen İklim Ekonomisi Sürdürülebilirlik Finansmanı Zirvesi “Enerji Sektörünün Sürdürülebilir Finansmana Ulaşımı ve Türkiye’deki Durumu” oturumu Dünya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sayın Jülide Yiğittürk Gürdamar moderatörlüğünde;

* Eksim Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Osman Arıoğlu,

* Maxxen Kurucu Ortağı Sayın Ayhan Şahin,

* Smart Güneş Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Halil Demirdağ,

* Lydia Holding CEO’su Sayın Hüseyin Kaya,

* GENSED Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tolga Murat Özdemir’in değerli bilgi aktarımları ile gerçekleştirilecek.

Bu oturumda, enerji sektörünün sürdürülebilir finansmana ulaşımı ve Türkiye'deki durumu üzerine yoğunlaşılacak.

Türkiye'de sürdürülebilir projeler ve yeşil yatırım örneklerini ele alınacağı oturumda, ülkemizdeki enerji sektöründe gerçekleştirilen sürdürülebilirlik odaklı projeler ve yeşil yatırımlar vurgulanacak ve sektörün sürdürülebilirlik yolculuğundaki ilerleme gösterilecek.

İş dünyasının yeşil finansmana ulaşım aşamalarına ve faydalanma yöntemlerine bakışın da ele alınacağı oturum, iş dünyasının bu alandaki deneyimleri ve beklentileri, yeşil finansmanın sektöre entegrasyonu açısından önemli bir perspektif sunacak.