VakıfBank ilk yarıyı namağlup lider tamamladı

Son Avrupa ve Dünya Şampiyonu beş kupalı sarı siyahlılar, rakibini 3-0 ile geçerek ligde ilk yarıyı namağlup lider olarak tamamlarken, galibiyet serisini 68 maça çıkardı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - VakıfBank, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nin 11’inci hafta maçında Halkbank ile karşılaştı. Ankara ekibi karşısında üstün bir oyun sergileyen sarı siyahlılar, rakibini 3-0 ile mağlup ederek ligin 11. maçından da galibiyetle ayrılmayı bildi. VakıfBank, bu sonuçla galibiyet serisini 68 maça çıkardı.

Halkbank karşısında VakıfBank, geniş kadrosu ve oyuncu kalitesiyle skora ulaştı. VakıfBank, rakibi önünde ilk seti 26-24 alarak 1-0 öne geçti. Müsabakanın ikinci setinde de üstünlüğünü koruyan VakıfBank 25-14’le setlerde 2-0’ı buldu. Sarı-siyahlılar, karşılaşmanın üçüncü ve son setini de 25-15 ile kazanarak skoru belirledi: 3-0. VakıfBank’ın karşılaşma boyunca en etkili oyuncuları Gözde Sonsırma (17 sayı) ve Jovana Brakocevic (15 sayı) oldu. VakıfBank’ta  Güldeniz Önal Paşaoğlu da (9 sayı) karşılaşma boyunca etkili oyunu ile takdir topladı.

Halkbank önünde alınan galibiyet sonrası düşüncelerini dile getiren VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti, “Ligin ilk yarısını namağlup lider olacak tamamladığımız için mutluyuz. İlk yarı boyunca tüm oyuncularım sahada en iyi şekilde mücadele etti. Hafta içi evimizde Gent Dames ile Şampiyon Ligi’nde son grup maçımızı oynayacağız. O maçı da kazanarak 2013 yılını namağlup tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.