Trabzonspor'un bileği Avrupa'da bükülmüyor

UEFA Avrupa Ligi J Grubu üçüncü maçında Trabzonspor, Legia Varşova'yı 2-0 yenerek grupta liderliğini sürdürdü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TRABZON - UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova'yı 2-0 mağlup eden Trabzonspor, puanını 7'ye yükselterek liderliğini devam ettirdi. Temsilcimiz ayrıca Legia Varşova'yı da saf dışı bıraktı. 

Trabzonspor etkili başladığı maçta golü de erken buldu. Sol kanattan Henrique'nin yaptığı ortada kaleye Janko şutunu gönderdi. Kaleci Skaba'dan seken top yine Janko'nun önünde kaldı ve şansını bir kez daha deneyen Janko bu kez topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Trabzonspor Olcan ile farkı 2'ye çıkardı. 82. dakikada sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Olcan'ın yaptığı ortaya ceza alanı içerisinde kimse dokunamadı ve top direk ağlarla buluştu.

Karşılaşma Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. 

Stat: Hüseyin Avni Aker 

Hakemler: Vladislav Bezborodov, Nikolai Golubev, Viacheslav Semenov (Rusya) 

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Bamba, Aykut Demir, Zokora, Adrian (Dk. 81 Soner Aydoğdu), Malouda, Olcan, Henrique (Dk. 80 Emre Güral), Janko (Dk. 70 Yusuf Erdoğan) 

Legia Varşova: Skaba, Broz, Rzezniczak, Dossa Junior, Brzyski, Jodlowiec, Vrdoljak (Dk. 65 Furman), Zyro (Dk. 8 Ojamaa), Pinto, Kosecki (Dk. 74 Kucharczyk), Dvalishvili 

Goller: Dk. 7 Janko, Dk. 82 Olcan Adın (Trabzonspor) 

Sarı kartlar: Dk. 32 Kosecki, Dk. 36 Jodlowiec, Dk. 79 Rzezniczak (Legia Varşova) Dk. 36 Zokora, Dk. 61 Bamba, Dk. 69 Henrique, Dk. 90+3 Emre Güral (Trabzonspor) 

Bu konularda ilginizi çekebilir