Trabzonspor-St. Gallen maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor nasıl gruplara kalır?

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor ile İsviçre'nin St. Gallen takımı rövanş mücadelesi verecek. İlk maç golsüz sona ererken, bu maçta Trabzonspor ev sahibi olması nedeniyle daha avantajlı. İşte Trabzonspor - St. Gallen maçının tarihi, saati ve canlı yayınlanacağı kanal...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş müsabakasında İsviçre'nin St. Gallen takımını konuk edecek.

Trabzonspor-St. Gallen maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Papara Park'ta yarın saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Letonyalı hakem Andris Treimanis yönetecek. Treimanis'in yardımcılığını aynı ülkeden Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasennikovs yapacak. Maç ATV'den naklen yayınlanacak.

Trabzonspor nasıl UEFA Konferans Ligi gruplarına kalır?

Bordo-mavililer, İsviçre'de golsüz sonuçlanan ilk maçın rövanş karşılaşmasında gruplara kalmak için galip gelmeye çalışacak. Beraberlikte turu atlayacak takımı, uzatmalar, bu bölümde de eşitliğin bozulmaması halinde penaltı atışları belirleyecek. St. Gallen'in olası galibiyetinde ise Trabzonspor'un Avrupa macerası tamamlanacak.

Trabzonspor'da eksik oyuncular

Trabzonspor'da ilk maçta cezalarını tamamlayan Pedro Malheiro ve Eren Elmalı takımdaki yerlerini alabilecek. Sakatlıkları bulunan Anthony Nwakaeme ve Hüseyin Türkmen ise mücadelede forma giyemeyecek.