Trabzonspor moral arıyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek Trabzonspor, rakibi karşısında kazanarak moral bulmak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TRABZON - Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek Trabzonspor, rakibi karşısında kazanarak moral bulmak istiyor.

Ligin ilk 3 haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 2-0 mağlup olan, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen ve ardından da Akhisar Belediyespor deplasmanından 3-0'lık farklı yenilgiyle dönen bordo-mavililer, sezona iyi başlayan ve geçen sezonki teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı rakibi karşısında galip gelerek, UEFA Avrupa Ligi'nde Apollon Limassol ile gelecek hafta yapacağı maça moralli çıkmayı amaçlıyor.

Bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan ve İstanbul'da tedavi olan savunma oyuncusu Giray Kaçar, yarınki karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak.

Trabzonspor'un Kardemir Karabükspor karşısına Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Olcan Adın, Zokora, Aykut Akgün, Adrian, Malouda, Yusuf Erdoğan ve  Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.