Sofyan Amrabat'ın Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu: Yıllık ne kadar kazanacak?

Fenerbahçe'nin Fiorentina ile anlaşmaya vardığı Sofyan Amrabat’ın bonservisi ve maaşı belli oldu. Faslı orta sahanın kısa süre içerisinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Peki Sofyan Amrabat'ın maaşı ne kadar? Fenerbahçe, Amrabat için Fiorentina'ya ne kadar ödedi? Amrabat'ın bonservis bedeli ne? İşte ayrıntılar...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçe Spor Kulübü, İtalyan kulüp Fiorentina ile vardığı anlaşma sonucunda Faslı defansif orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı renklerine bağladı.

Sarı-lacivertli ekip ile uzun süredir ismi anılan Sofyan Amrabat'ın transferi, Ferdi Kadıoğlu'nun 30 milyon Euroluk rekor bonservisli satışının ardından geldi.

Kadıoğlu'nun transfer olduğu İngiliz Brighton & Hove Albion 2024-25 sezon öncesi transfer dönemi boyunca 200 milyon Euro'nun üzerinde harcama yaptı.

Uzun süredir 6 ve 8 numara arayışında olan Fenerbahçe'nin Sofyan Amrabat ile son eklemesini de yaptığı düşünülürken Faslı yıldızın transfer maliyeti ve maaşı en çok merak edilenler arasında.

Sofyan Amrabat'ın maaşı ve Fenerbahçe'ye maliyeti (Bonservis bedeli)

NTV Spor’da yer alan habere göre, Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcuyu bir sezonluğuna 2 milyon Euro bedelle kiralayacak. Anlaşmada 15 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu da bulunuyor. 1+3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Amrabat, kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek.