Resmi açıklama bekleniyor! Jose Mourinho 2 yıllığına Fenerbahçe'de

Spor yazarları İtalyan Gianluca Di Marzio ve Yağız Sabuncuoğlu, futbol efsanesi teknik direktör Jose Mourinho'nun 2 yıllığına Fenerbahçe yönetimi ile anlaştığını duyurdu. Fenerbahçe'nin bugün konuya dair resmi açıklama yapması bekleniyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sky Sports uluslararası muhabiri, İtalyan spor yazarı Gianluca Di Marzio, son zamanlarda Fenerbahçe'ye gelmesi beklenen dünyanın en iyi teknik direktörleri arasında yer alan Jose Mourinho hakkında X (Twitter) hesabından flaş bir gelişme paylaştı. 

X'de 1.8 milyon takipçisi bulunan Di Marzio, efsanevi teknik adam Mourinho'nun Fenerbahçe yönetimi ile 2 yıllık bir sözleşmeye imza attığını iddia etti.

Konuya dair bir başka haber de spor yazarı Yağız Sabuncuoğlu'ndan geldi. X hesabından paylaşım yapan Sabuncuoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Mourinho ile 2 yıllığına anlaşma imzaladığını ve seçimlerde yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı ile birlikte Londra'ya gittiğini yazdı. 

Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; İkili, burada Jose Mourinho ile buluşup Şampiyonlar Ligi finalini beraber izleyecekler.

Mourinho, Aziz Yıldırım ile anılıyordu

Jose Mourinho'nun transferi, Fenerbahçe başkanlığına aday olan eski Başkan Aziz Yıldırım tarafından sıkça dile getiriliyor ve bir seçim vaadi olarak kullanılıyordu. Yıldırım, Mourinho'nun Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak getirilmesi için sonuna kadar mücadele edildiğini ifade ediyordu. 

Fenerbahçe'nin bugün konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor.