Galatasaray Terim'in yardımcısına boyun eğdi

Mancini, Galatasaray'daki lig kariyerine puansız başladı. Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Akhisar Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun ekibi maçtan 2-1 galip ayrıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MANİSA - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Galatasaray, yeni teknik direktörü Roberto Mancini yönetiminde ilk lig maçına çıktı. 

Müsabakanın başında daha fazla Akhisar Belediyespor yarı sahasında yer alan Galatasaraylı futbolcular etkili gol pozisyonu bulamadı. özellikle Burak'ın sık sık ofsayta düştüğü illk yarıda sarı kırmızılıarda ilk devrede kaleye sadece Drogba ile bir şut atabilen sarı kırmızlılar, 34. dakikada Niasse'ye engel olamadı. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Bilal Kısa ile paslaşarak kullanan Güray Vural'ın ceza alanına girdikten sonra yaptığı ortada topa iyi yükselen Niasse, kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Devre arasına bu skorla girildi.

İkinci yarıya kanatları kullanabilmek adına Bruma'yı alan Mancini, Akhisar'ın 2. golüne de engel olamadı. 57. dakikada Bilal'ın güzel pasında Niasse kendisinin ve takımının 2. golünü attı. Bu sezon Manisa'daki tüm maçlarda gol atma başarısı gösteren Niasse, ligdeki 5. golünü kaydetmiş oldu. 

Bu dakikadan sonra mutlak gol için saldıran Galatasaray, 67'de farkı bire indirdi, Yekta'nın pasında Drogba, takımına ilk önemli pozisyonda golü kazandırdı. 

AKHİSAR BELEDİYESPOR - GALATASARAY: 2-1

STAT: Manisa 19 Mayıs
HAKEM: Barış Şimşek

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz, Emrah, Sonko, Uğur, Çağdaş, Ahmet (Dk. 75 Kenan), Bilal, Merter, Bruno (Dk.68 Sertan) , Güray, Niasse
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Gökhan Zan, Hakan, Sabri (Dk. 46 Bruma), Yekta (dk. 79 Yekta), Ceyhun, Sneijder, Drogba, Burak 
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini

GOL: Dk. 34-57 Niasse, Dk. 68 Drogba
SARI KARTLAR: dk. 58 Emrah, Dk. 63 Uğur, Dk. 80 Gökhan