Galatasaray, Kasımpaşa'yı yenip rekor kırmak istiyor: Muhtemel 11'ler belli oldu

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ligde 6'da 6 yapan Galatasaray, serisini Kasımpaşa karşısında da sürdürmek istiyor. 18 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takımın maçını hakem Oğuzhan Çakır yönetecek.

Haber Merkezi
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Süper Lig'de 6'da 6 yaparak başlayan sarı-kırmızılı takım, 18 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 

Ligde bir galibiyet, üç beraberlik ve iki mağlubiyet yaşayan Kasımpaşa ise topladığı 6 puanla haftaya 11. sırada girdi.

Bu sezon ilk 6 maçını kazanarak Süper Lig tarihindeki en iyi sezon başlangıcını yenileyen Galatasaray, Kasımpaşa'yı yenmesi halinde rekor kıracak. Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard yönetiminde 2009-10 sezonunda 6'da 6 yaparak en iyi sezon başlangıcını yapan sarı-kırmızılı takım, bu sezon da ilk 6 maçını kazanarak bu başarıyı tekrarladı.

Galatasaray, Kasımpaşa'yı yenmesi durumunda tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atacak.

6 maçta 20 gol

Galatasaray, Süper Lig'de sezonun ilk 6 maçında 20 kez fileleri havalandırdı. Sarı-kırmızılı ekip, Hatayspor ile Konyaspor'a 2'şer, Adana Demirspor ile Çaykur Rizespor'a 5'er, Gaziantep FK ile Fenerbahçe'ye de 3'er gol attı. Galatasaray, ligde şu anda en fazla gol atan takım konumunda bulunuyor.

Muhtemel 11'ler belli oldu


Galatasaray'da Hakim Ziyech, sakatlığı sebebiyle Kasımpaşa karşısında forma giyemeyecek. Kasımpaşa'da Brekalo cezası nedeniyle oynayamayacak.

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Yunus Akgün, Osimhen, Icardi.

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Ben Ouanes, Gökhan Gül, Hajradinovic, Barak, Aytaç Kara, Fall, Nuno Da Costa.