Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Hadsizce hedef almasını utançla dinledik!

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in İstanbul Ticaret Odası'nda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Bugün Dursun Özbek'in kulübümüzü de hadsizce hedef aldığı sözlerini utançla takip ettik" denildi.

AA
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçe Spor Kulübü, Galasatasaray Başkanı Dursun Özbek'in İstanbul Ticaret Odası'nda yaptığı "Fenerbahçeliler, ey Beşiktaşlılar. Bölge insanı çok kötü durumda. Biz bugün temel atma törenine geldik TOKİ'yle. 100 tane de gelin siz yapın. Fenerbahçeliler 150 yapın, bizi burada geçin. O ki yeşil sahada geçemiyorsunuz, burada geçin" ifadelerine büyük tepki gösterdi.

İnternet sitesinde yer alan açıklamada, Özbek'in sözlerini utançla takip ettiklerini söyleyen sarı-lacivertli kulüp, gerginliği arttırmamak adına geniş bir yanıt verilmediğini aktardı.

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklama şöyle;

"Acınası tutumunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz"

"Binlerce canımızı kaybettiğimiz, ülkemizin yaşadığı en büyük acılardan biri olan deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalıştığımız, renkleri, ayrılıkları, kavgaları bir kenara bırakıp omuz omuza bölgedeki insanlarımıza bir nebze destek olmayı amaçladığımız bir durumda, futbol propagandası yapan bir insanın, insani değerlerini sorguluyoruz. Bu konuda söylenecek çok sözümüz, verilecek cevaplarımız olduğunu, ancak ülkemizin, toplumumuzun ve her şeyden önce depremden etkilenen kıymetli halkımızın gündemini böylesine akıl almaz bir yaklaşımla meşgul etmekten imtina ettiğimizi vurgulamak istiyoruz. Bu şahsın ortaya koyduğu acınası tutumu, vicdanı olan herkesin ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."