Fenerbahçe Ülker tarihi maça çıkıyor

Euroleague Final Four ilk maçında Fenerbahçe Ülker, Real Madrid ile karşılaşacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final heyecanı başlıyor 

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final maçları bugün İspanya'nın başkenti Madrid'de başlayacak. Real Madrid Kulübü'nün ev sahipliği yaptığı dev organizasyon, Barclaycard Center'da gerçekleştirilecek. Yarı finalin ilk maçında Rusya temsilcisi CSKA Moskova, Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile TSİ 19.00'da karşı karşıya gelecek. 

Fenerbahçe Ülker'in, Real Madrid ile yapacağı yarı final maçı ise TSİ 22.00'de başlayacak. Yarı final maçlarında kazanan takımlar, 17 Mayıs Pazar günü TSİ 21.00'da başlayacak mücadelede, THY Avrupa Ligi'nde 2014-2015 sezonu şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek. İlk maçı kaybeden takımlar ise TSİ 18.00'da üçüncülük mücadelesine çıkacak.

Fenerbahçe taraftarı Madrid'te

Bu arada Fenerbahçe Ülker'in tarihinde ilk kez katıldığı Dörtlü Final'e, sarı-lacivertli taraftarlar da büyük ilgi gösteriyor. Karşılaşma için Türkiye'den ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden çok sayıda Fenerbahçeli taraftar Madrid'e gitti. Fenerbahçe Ülker Madrid'te...

asasdasd.jpg

 

THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'de mücadele edecek Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, organizasyonun düzenleneceği İspanya'nın başkenti Madrid'te. Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 16.40'ta Madrid Barajas Havaalanı'na gelen Fenerbahçe Ülker kafilesinde morallerin yerinde olduğu görüldü.

Sarı-lacivertli oyuncu Emir Preldzic, yaptığı açıklamada ilk defa Dörtlü Final'e kalmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, ''Uzun zamandır bunu hayal ediyorduk ve başardık. Dörtlü Final'de tecrübemiz yok ama çok kaliteli oyuncularımız var her şey olabilir'' dedi.