Fenerbahçe iki hafta sonra galip

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 yenen Fenerbahçe, iki hafta sonra galibiyet aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Lig'de deplasmanda üst üste oynadığı iki maçta 6 puan kaybeden sarı-lacivertliler, Kasımpaşa'yı mağlup ederek, iki hafta sonra 3 puanla tanıştı. 

İkinci yarının ilk maçında Torku Konyaspor'u 2-1 yenerek en yakın takipçisi Galatasaray ile puan farkını 10'a çıkaran Fenerbahçe, deplasmanda 21. haftada Eskişehirspor'a 2-1, 22. haftada da Sivasspor'a 2-0 yenilince sarı-kırmızılı takımla arasındaki puan farkı 2 haftada 4'e düşmüştü. Fenerbahçe, Torku Konyaspor'un ardından Kasımpaşa'yı da sahasında 2-1 mağlup ederek, galibiyet hasretine son verdi. 

Kasımpaşa galibiyetiyle puanını 47'ye yükselten lider Fenerbahçe, Bursaspor'u 1-0 yenerek maç fazlasıyla ikinci sıraya yükselen Beşiktaş ile arasındaki 5 puan farkı korurken, maç eksiği bulunan Galatasaray ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı. Galatasaray, ligde yarın deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile oynayacak.

Emre, 9 hafta sonra gol attı

Kasımpaşa karşısında 64. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü atan Emre Belözoğlu, ligde 9 hafta sonra gol attı.

Ligde en son 11. haftada Galatasaray'a penaltıdan bir gol atan tecrübeli oyuncu, sakatlığı nedeniyle ilk yarının son 6 maçında forma giyememişti. 

Ligin ilk haftasında deplasmanda Torku Konyaspor'a da penaltıdan bir gol atan Emre, Kasımpaşa maçında bu sezon ligdeki gol sayısını 3'e çıkardı. Bu sezon ligde ilk iki golünü penaltıdan atan Emre, Kasımpaşa maçının 64. dakikasında güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Emre cezalı duruma düştü

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa maçında ilk golünü atan Emre Belözoğlu, sarı kart cezalısı durumuna düştü. 

Karşılaşmanın 87. dakikasında sarı kart gören Emre, 22. haftada deplasmanda oynanacak Elazığspor maçında forma giyemeyecek. 

Bekir İrtegün, bu sezon ilk golünü attı

Fenerbahçe'nin 81. dakikada galibiyet golünü atan Bekir İrtegün, bu sezon ilk golünü kaydetti.

Ligde en son 2012-2013 sezonunun 15. haftasında 9 Aralık 2012'de Kadıköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yendikleri maçın 79. dakikasında galibiyet golünü atan Bekir, yaklaşık 1 yıl 2 ay sonra ligde gol sevinci yaşadı.