Fener'in kan kaybı sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Elazığspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, dış sahada yine kazanamadı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ligde 2014 yılında deplasmanda galibiyeti bulunmayan ve 22. hafta öncesinde son 3 dış saha maçında mağlup olan sarı-lacivertliler, Elazığspor ile berabere kalarak, üst üste 4 deplasman maçında da puan kaybı yaşadı.  

Bu sezon kendi sahasında maç kaybetmeyen sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında kaybettiği 18 puanın 14'ünü deplasmanda bıraktı.  

Sezona deplasmanda Torku Konyaspor yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe, 16. haftada Karabük'te Kardemir Karabükspor'a, 19. haftada da dış sahada Eskişehirspor ve 20. haftada da Sivas'ta Sivasspor'a mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, Elazığspor ile berabere kalarak, deplasmanda 2 puan daha yitirdi.  

Elazığspor maçı öncesi bu sezon deplasmanda 4 yenilgi alan Fenerbahçe, dış sahada 2013-2014 sezonunda ilk kez berabere kaldı.  

Puan farkı 4'e düştü 

Fenerbahçe, Elazığspor deplasmanında 1-1 berabere kalınca, Galatasaray ile arasındaki puan farkı yeniden 4'e düştü.  

Haftaya sarı-lacivertli takımın 6 puan gerisinde 41 puanla üçüncü sırada başlayan sarı-kırmızılılar, derbi maçta Beşiktaş'ı 1-0 yenerek, puanını 44'e çıkardı ve yeniden ikinci sıraya yükseldi. Haftaya 47 puanla başlayan lider Fenerbahçe ise Elazığ deplasmanından aldığı 1 puanla 48 puana ulaştı ve Galatasaray ile arasındaki fark 4'e indi.