Barcelona'da Messi krizi yaşanıyor

Barcelona'da, 1-0 kaybedilen Real Sociedad maçına yedek başlayan Lionel Messi ile teknik direktör Luis Enrique arasındaki kriz daha da büyüyeceğe benziyor. Messi'inin Chelsea'ye gidebileceği de iddialar arasında

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Geçtiğimizi pazartesi günü antrenmana çıkmayan Messi'ye gün boyu ulaşılamadı. Bunun üzerine Katalan ekibin teknik direktörü Luis Enrique, Arjantinli oyuncuya ceza verme kararı aldı ve dediğini yaptı. Olay dünya devi Barcelona'da büyük bir krize yol açtı.

Araya giren Xavi, Iniesta ve Busquets, Messi'ye ceza vermenin kaosu daha da arttıracağını belirterek Luis Enrique'yi ikna etmeyi başardı. Fakat bunu öğrenen Messi, Barcelona yönetimine "Ya ben ya da Luis Enrique" restini çekti.

İspanyol radyosu Cadena Cope, Katalan kulübünde yönetimin Arjantinli yıldıza Luis Enrique'nin kovulacağı yönünde söz verdiğini öne sürdü.

Chelsea, Messi ile görüşüyor mu?

İddiaların farklı bir boyutu ise Messi'nin İngiliz ekibi Chelsea'ye gidebileceği yönünde. Arjantinli yıldız için 250 milyon euroyu gözden çıkaran Mavi-Beyazlılar'ın Messi'yi adeta kıskaca aldığı belirtiliyor.

Twitter ve İnstagram'dan takip etti

Messi'nin eşinin Twitter'dan Chelsea'yı takip etmesi, Messi'nin ise İnstagram hesabından yine Chelsea'yi takip etmesi bu iddiaları daha da güçlendiriyor.