'Barcelona'yı reddetmek çok zor olur'

Bayer Leverkusen'in Türk yıldızı Çalhanoğlu, Barcelona'nın çok büyük bir kulüp olduğunu belirterek, Barcelona'yı reddetmek çok zor olur' dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bayer Leverkusen ve Türk Milli Takımı'nın genç yıldızı Hakan Çalhanoğlu, FC Barcelona'yı reddedip, Manchester United'ın transfer teklifine sıcak baktığı iddialarını yalanlayarak, "Barcelona'dan teklif gelirse herkes sevinir" dedi.

Hakan Çalhanoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda İtalyan rakibi AS Roma karşısında elde ettikleri 3-2'lik yenilginin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

'O yazılanlar yanlış'

Çalhanoğlu, İngiltere ve İspanya basınında, FC Barcelona'dan transfer teklifi aldığı, ancak kendisinin buna olumsuz cevap vererek, Manchester United'ta oynamak istediğini beyan ettiği iddialarına ise şöyle karşılık verdi:

"Yok yok, o yazılanlar yanlış. Ben öyle bir şey demedim. Barcelona'dan teklif gelirse herkes sevinir. Bunu reddetmek çok zor olur biliyorsunuz. O yüzden benim işim her şeye açık. Geri kalanını menajerim yapacak. Hem Barcelona hem de Manchester United ikisi de büyük kulüpler. Yani o demeç çok yanlış. Ben öyle bir şey demedim."