Zeray, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüşüm için SPK onayı aldı

Zeray'ın bu yılın ilk çeyreğinde başvuru yaptığı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) dönüşümü, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından dün yayınlanan bültende onaylandı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray, "Tüm dinamiklerimizi güven üzerine kuran bir firma olarak, sadece hedeflerimize kitlenerek bu başarıyı sergiledik ve SPK tesciliyle bütün algıları değiştireceğimizi düşünüyoruz" dedi.

AA
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SPK onayı sonrasında değerlendirmede bulunan Zeki Zeray, "Yeni baştan dönüşüm sayesinde zamanın ötesinde bir gelişim göstereceğiz ve tüm derslerimizin neticesinde, kitap gibi, halka açık, tükenmez gelişim bilgeliği sergileyerek kümülatif kazanç sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Ezber bozmaya devam edeceğiz

Türkiye'de geliştirecekleri yatırımlarıyla bölgeye ve Türkiye'ye değer katmayı hedeflediklerini kaydeden Zeray,"Firmamız 'İnşa Etme' işiyle lokomotif sektörler arasında yer aldığından toplumsal sorumluluk anlamında yatırımcılarına ve tüm paydaşlarına kazandırarak her dönemde ezber bozmaya devam edecektir. Kültür bilincimize doğadan beri öğretilen yuvanın kutsallığı ile Vatanımızın kutsallığını her global haberde, her gelişmede, gördüğümüz etkilerle daha derinden anlıyor ve yaşıyoruz. Ülkemiz adına sorumluluk almaktan çekinmiyoruz. 1 milyon konut hedefimizi de ülkemizin tamamına yayılarak gerçekleştireceğiz. Pasta diliminden pay elde etmekten öte, yeni tarifler üretme, özgün ve özgür gelecek kurma odağındayız." değerlendirmesinde bulundu.

Global hedefler

Türkiye'nin eşsiz ve paha biçilemez değerleriyle bütünleşen yatırımlarıyla yurt dışından da ciddi boyutta yatırımcılar bulduklarına işaret eden Zeray, "Yurt dışı yatırımcılarını sadece gayrimenkul yatırımcılığından öte görerek, piyasalarda ilgi gören yıllık borsa ortalamasının 5 katı değer kazandıracak hisselerimize yatırımlarını çekerek, global çapta kazanmak ve üzerine yurt dışında gösterilecek faaliyetler ile varılan noktada hedef gösteren boyutta roller üstlenme gayretinde olacağız" şeklinde görüş belirtti.