VİKO by PANASONIC yeni nesil ürünlerini tanıtacak

PANASONIC markalı profesyonel el aletleri VİKO by PANASONIC ürün tanıtımı için eğitim toplantısı düzenlemek üzere yarın Ankara’ya geliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

El aletlerinde standartları daha yukarıya taşımayı hedefleyen VİKO by PANASONIC, yeni nesil ürünlerini 12 ilde gerçekleştireceği bir dizi eğitim toplantısı ile tanıtacak. 

Ünlü marka bu amaçla yapılacak organizasyonda 15 Mayıs 2015 Cuma günü Ankaralı elektrikçiler, bayiler, servis noktaları, inşaat firmaları ve satın almacılarla Swissotel’de buluşacak. Davetliler, toplantı salonunda sergilenecek olan son teknoloji ürünü profesyonel el aletlerini deneyerek uygulama yapma fırsatı bulacak. 

Yapılacak sunumla konuklara, ürünlerle ilgili bilgilerin yanı sıra PANASONIC’in bu sektöre sunduğu ürün gamından bahsedilerek, dünya ve Japonya’da gerçekleştirdiği ilkler gibi konularda bilgi verilecek. Ayrıca PANASONIC kablosuz profesyonel el aletlerinin kullanıcısına avantaj sağlayan özellikleri anlatılacak. Türkiye genelinde oluşturulan 21 yaygın servis noktası ağı, ürünlerin su ve toz gibi ağır şartlara karşı koruma özellikleri de sunumda aktarılan diğer konular içinde yer alacak. Ayrıca eğitim toplantısına katılacak herkese sürpriz hediyeler dağıtılacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir