Sanko, mini ekskavatörlerini tanıttı

Sanko, mini ekskavatörlerini KOMATEK’te görücüye çıkardı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Sanko Holding iştiraklerinden olan Sanko İş ve Tarım Makinaları, dün başlayan ve 10 Mayıs’a kadar devam edecek olan KOMATEK Fuarı’nda, ziyaretçilere geniş ürün yelpazesinin yanında yeni mini ekskavatörlerini de tanıttı.

Sanko Holding AŞ İş ve Tarım Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, ürün gamı hattının 1,5 tondan 6 tona kadar çıktığını bildirdi.
 
Sanko Holding AŞ İş ve Tarım Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, KOMATEK Fuarı’nda, yeni ürünleri mini ekskavatörleri tanıttı. 

snk_1938.jpg

Ürün hakkında bilgi veren Konukoğlu, DÜNYA’ya yaptığı açıklamada ürün gamı hattının 1,5 tondan 6 tona kadar devam ettiğini dile getirdi.

Konukoğlu, “Bu konuda Türkiye gelişmekte olan bir pazar. Avrupa, Japonya, ABD gibi yerlerde çok yoğun kullanılan ama Türkiye’de pazar payı henüz çok düşük olan bir sektör. Bizler, yerli yatırımla, bunu daha da ucuzlatarak, hem de katma değer sağlayarak sektörü de büyüteceğimize ve Türk ekonomisine katkıda bulunacağımıza inanıyoruz. Ürünlerimizin hepsi rakiplerle rekabet edebilecek şekilde ayarlandı. İnşallah, piyasaya yeni çıkıyoruz. Piyasa koşullarından ufak tefek sorunlar olsa da bunları çözeceğimize eminiz. Şirket olarak, gelişerek büyümeye devam edeceğiz. Sektörde yeni ürünlerle ilgili yatırım ve projelerimiz devam ediyor. İş ve tarım makinaları adına 120 kişiye yakın bir ekiple Ar-Ge’ye yatırım yapıyoruz. Sanko olarak büyümeye, yatırım yapmaya, ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

snk_1912.jpg

“KOMATEK, en önemli fuarlardan bir tanesi”

KOMATEK Fuarı’ndan beklentilerini de paylaşan Konukoğlu, KOMATEK Fuarı’nın Türkiye’nin en önemli fuarlarından bir tanesi olduğunu belirtti. 

Konukoğlu, KOMATEK Fuarı’nın sektörün buluşması adına önemli bir fuar olduğunu bildirerek, “KOMATEK’te, hem meslektaşlarla, hem müşterilerle tanışıyoruz. Rakip ürünleri inceleme imkanı buluyoruz” dedi. 

KOMATEK Furarı’nın önümüzdeki yıllarda da devam etmesi gerektiğini kaydeden Konukoğlu, fuar alanının yeterli olmadığını da sözlerine ekledi. 

snk_1939.jpg