"İş'te Teknoloji Hamlesi" Adana'da yapıldı

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Kocabaş, "Turkcell'li olmayı seçen şirketler için fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım öne taşıyabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA - Turkcell'in, şirketlerin mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak, daha hızlı ve karlı olmalarını sağlamak ve başarılarına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği "İş'te Teknoloji Hamlesi" toplantılarının 4'üncüsü Adana'da yapıldı.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Hilton Otel'de düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'deki KOBİ'lerin toplam yatırım alanının yüzde 15'ini teknoloji yatırımlarının oluşturduğunu vurguladı.

Hizmetleri hakkında bilgi veren Kocabaş, "Kurumsal pazarın lideri olarak 510 bini aşkın şirkete hizmet veriyoruz. Turkcell'li olmayı seçen şirketler için fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım öne taşıyabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. İstiyoruz ki, boyutu ve faaliyeti ne olursa olsun tüm şirketler bu fırsatı yakalasın. Anadolu'nun dört bir yanında Türkiye ekonomisini her geçen gün daha iyi noktalara taşıyan binlerce şirket var. Turkcell olarak öncelikli hedefimiz bu şirketlerin teknik ekipleriyle birlikte çalışıp, Anadolu'da iş ortaklığı ekosistemini büyüterek yerel değeri güçlendirmek" diye konuştu.

Kocabaş, taş tabletlere kazılan yazılarla başlayan bilgi aktarımının, günümüzde internet ağıyla devam ettiğine dikkati çekerek, teknolojik imkanların sağladığı kolaylıklara işaret etti.

Türkiye'de 35 milyon müşterileri olduğunu, 9 ülkede faaliyet gösterdiklerini bildiren Kocabaş, "Geçen yıl sektörde Avrupa'da en hızlı büyüyen şirket  olduk" dedi.

Günümüz dünyasında şirketlerin ancak teknolojik dönüşümle işlerinde fark yaratabileceğinin altını çizen Kocabaş, sanayi, kültür ve ticaret merkezi olarak Adana'nın da bu teknolojik dönüşümü en hızlı şekilde sistemlerine entegre ederek ekonominin en önemli damarlarından biri olma yönündeki iddiasını sürdüreceğini kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir