Kantarcı, yeni ürünlerin imalatına odaklandı

Yeni tesis yatırımını 2014 yılında gerçekleştiren Kantarcı Çelik Raf, bu yıl yeni ürünlerin imalatına odaklandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Depolama ve taşıma sistemlerinde hızlılık ve maksimum depolamaya yönelik Ar-Ge çalışması yaptıklarını ileten Kantarcı Çelik Raf Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Kantarcı, özellikle kayar raf sistemi üzerindeki çalışmalarla bu alandaki ithalatı kısmak istediklerinin altını çizdi. 

Müşterilerine Ar-Ge çalışmaları sonucunda akıllı depolar konusunda gerek proje gerekse fiyat konusunda kayda değer avantajlar sunduklarına dikkat çeken Turgut Kantarcı, “Giydirme depo sistemlerindeki özel profilleri de kendi bünyemizde bulunan rollform hatlarımızla ve geniş kalıp yelpazesi ile çekebiliyoruz. Bu durum, müşterilerimize fiyat avantajı getiriyor” dedi. Kayar raf konusundaki Ar-Ge faaliyetleriyle de bu konuda yüzde 100 yerli bir ürün ortaya çıkarmak istediklerine dikkat çeken Kantarcı, “Sözü edilen ürünü bu yıl içinde pazara sunarak, tedarikçilerimizin çözüm ortağı olma konusunda bir adım daha atmış olacağız” diye konuştu.

 Kantarcı Çelik Raf’ın bugün itibarıyla 48 bin metrekarelik alana sahip iki üretim tesisinde faaliyet gösterdiğini anlatan Turgut Kantarcı; lojistik depo, üretim ve dağıtım işletmelerinin çözüm ortağı olduklarını bildirdi. 

Firmaları bünyesinde 160 kişinin istihdam edildiğini anlatan Kantarcı, personel eğitimleriyle üretim kalitelerini koruduklarını, nitelikli iş gücüyle de kaliteli ürünleri piyasaya sunduklarını bildirdi. Yurt içi ve dışında projeler gerçekleştirdikleri bilgisini veren Kantarcı, “İç pazar ve dış pazara yönelik yapmış olduğu yatırımlarla , müşterilerimizin çözüm ortağı olamaya devam ediyoruz. Yurtiçinde Marmara Bölge Müdürlüğü başta olmak üzere yedi bölgede, yurtdışında ise Azerbeycan, Bulgaristan ve Almanya gibi ülkelerde satış ofislerimiz ile hedef kitlelerimizi genişletmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.