Janssen Türkiye, “paydaş temsilciliği”ni sevdi

Janssen Türkiye, ürün uzmanlarına şirket içi proje ve etkinliklerde rol üstlenme ve bunlara yönelik olarak iç ve dış paydaşlarla iletişim kurma yetkisi tanınmasıyla başlattığı uygulamayı sürdürme kararı aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA (DÜNYA) 

İlaç firması Janssen Türkiye uygulamaya başladığı “Paydaş Temsilciliği” modelini ikinci döneme taşıdı. Janssen Türkiye, ürün uzmanlarına şirket içi proje ve etkinliklerde rol üstlenme ve bunlara yönelik olarak iç ve dış paydaşlarla iletişim kurma yetkisi tanınmasıyla başlattığı uygulamayı sürdürme kararı aldı. Türkiye’de sektörün ilk örnek olduğu belirtilen uygulama üçüncü yılına girdi. 

Şirketi tanımak ve anlatmak 

Janssen Türkiye’den yapılan değerlendirmede ikinci dönemine başlayan paydaş temsilcilerinin en önemli yetkinliklerinin, şirketin kendi durumuna ilişkin olay ve olguları toplamak, bunları analiz ederek iç ve dış paydaşlara aktarmak ve onlardan da geri bildirim almak olduğu vurgulandı. Bu kişilerin açık iletişim, geri bildirim kültürü, akılcı-gerçekçi çalışmak ve sorumluluk üstlenmekten kaçınmamak olduğu vurgulanırken, paydaş temsilcilerinin düzenli olarak biraraya geldiği ve yeni fikirlerin buradan elde edildiği vurgulandı. 

Janssen Türkiye Satış ve Paydaş İlişkileri Direktörü olan Kamil Levent Arslan, bir önceki dönemde 5 ana toplantı ve 16 telekonferans ile paydaş temsilcilerinin biraraya geldiğini ve yapılan çalışmaları değerlendirdiğini belirtti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir