HTC One, Turkcell'lilerle buluşuyor

HTC One (M8), tarife seçeneklerine ek ayda 102 liradan başlayan fiyatlarla Turkcell Platinium müşterileriyle buluşuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - HTC'nin en son serisi HTC One (M8), tarife seçeneklerine ek ayda 102 liradan başlayan fiyatlarla Turkcell Platinium müşterileriyle buluşuyor.

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell İletişim Merkezleri ya da "www.turkcell.com.tr" üzerinden ulaşılabilen HTC One (M8) için 24 aya kadar taksit imkanı da sunuluyor. Turkcell Platinum müşterileri, ilk etapta kurşun gri ve gri renk seçenekleriyle gelen HTC One (M8)'in altın rengini ise kısa bir süre sonra alabilecek.

Turkcell şebekesinin çift taşıyıcı (dual carrier) desteği ile mobil interneti ikiye katlayan yeni HTC One (M8), tek parça metal gövdesi ve Akıllı Sensör Hub'ı ve Motion Launch kontrollerini kullanıyor. Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ve en yeni Android işletim sistemi Android 4.4 KitKat ile desteklenen HTC One (M8) aynı zamanda "HTC Sense 6" ile geliyor. Daha net ve daha çarpıcı bir görsel tarz sunması amacıyla tamamen baştan tasarlanan "HTC Sense 6" çok daha kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimi sağlıyor.

HTC One (M8), Duo Kamera teknolojisine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu olarak ve bu teknolojiyi HTC UltraPikselTM modülü, ikili flaş ve 1080p Full HD video kaydı ile birleştiriyor.

 HTC One (M8), pil gücünün yüzde 40 daha fazla dayanmasını sağlıyor. Yeni HTC One (M8) akıllı telefonlardaki ses tecrübesini de yepyeni bir boyuta taşımayı amaçlıyor. En son HTC BoomSoundTM teknolojisi,  HTC One (M7)'ye göre yüzde 25 daha yüksek ses sağlıyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir