Geri dönüşümün adresi Mitsubishi Electric CNC faaliyete başladı

Mitsubishi Electric, Türkiye'deki genel merkez binasında 'CNC Refurbishment Center'ı hizmete aldı. Arızalı veya ömrünü tamamlamış ürünleri, yenileyerek tekrar kullanıma sunan merkez, şirketin Türkiye sanayisinin potansiyeline ve iş ortakları ile uzun süreli memnuniyete dayalı stratejik hedeflerine olan inancını yansıtıyor.

AA
YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Şirketin Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Genel Müdürü Nurettin Geçgel, firmalarının hem global vizyonuyla hem de operasyonel süreçleriyle geri dönüşüme ve döngüsel ekonomiye önemli katkılar sağladığını belirtti.

Sürdürülebilirlik dünyanın geleceği için kritik öneme sahip

Geçgel, sürdürülebilirliğin, dünyanın geleceği için kritik bir öneme sahip olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Şirketimiz, global çevre politikalarıyla sürdürülebilirlik alanındaki kararlılığını gösteriyor ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına çevre dostu çözümler üretiyor. Genel merkezimizde hizmete aldığımız CNC Refurbishment Center ile de, eski ve arızalı ürünleri üretim sistemine yeniden kazandırarak, teknolojik atıkların azaltılmasına da önemli bir katkı sağlıyoruz. Böylece ürünlerin yaşam döngüsünü iyileştirerek Türkiye'de endüstriyel ekonominin gelişimine de destek oluyoruz. Bu alandaki hedeflerimizi gerçekleştirmek ve daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz."