GE Türkiye’nin yeni CEO’su Özsoy oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME



İSTANBUL -  GE, Canan Özsoy’un GE Türkiye’nin yeni Başkan ve CEO’su olarak atandığını duyurdu. Canan Özsoy, GE’nin Türkiye’de büyüme stratejilerini geliştirme ve liderlik etme görevlerinin yanı sıra; ortaklıkların güçlendirilmesi, yerelleşmenin artırılması ve yenilikçi büyümenin desteklenmesinden sorumlu olacak.     

Yeni görevinden önce GE Küresel Mamografi Bölümü Başkanlığını yürüten Canan Özsoy, GE bünyesinde 5 yılı aşkın bir süredir çalışmalarını sürdürüyor. GE Healthcare iş alanına Uluslararası Pazarlama Başkan Yardımcısı olarak katılan Özsoy, bu görevinde Avrupa, Asya, Orta Doğu, Afrika ve Çin’den sorumluydu. Canan Özsoy daha sonra Wisconsin’e taşınarak Healthcare Systems Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı ve bu süreçte GE Küresel Liderlik Takımı’na katılarak inovasyon, strateji ve yeni ürünlerin pazarlanması alanlarında çalışmalara imza attı.

GE Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye’den sorumlu Başkan ve CEO’su Nabil Habayeb Canan Özsoy’un yeni görevi ile ilgili olarak "Türkiye, bölgenin en hızlı büyüyen pazarları arasında yer alıyor. GE uzun zamandır, güçlü varlığı ile burada sosyal ve ekonomik kalkınma programlarını destekler şekilde yapılanmakta. Canan Özsoy, hem pazarlama hem de satış liderliği alanlarındaki geniş tecrübesiyle Türkiye’deki büyüme stratejimizi daha da ileriye taşıyacak. Sahip olduğu derin bilgi birikimi ve yenilikçi düşünce şekli ile ortaklıklarımızın ve iş alanlarımızın geliştirilmesine liderlik edecek" açıklamasını yaptı.

Canan Özsoy "Ülkeme geri dönmüş olmaktan dolayı çok mutluyum. Özellikle de böyle dinamik bir pazarda böylesine önemli bir pozisyon ile görev yapmak gurur verici. GE Türkiye’nin elde ettiği başarılar ve geçtiğimiz yıllarda iş hacmimizde yaşanan büyüme dikkat çekiyor.  Kendi tecrübelerimi ve fikirlerimi 600 kişiyi aşan ekibimizle birleştirerek Türkiye’deki gelişimimizi bir ileriki evreye taşımayı heyecanla bekliyorum" dedi.  
 

Bu konularda ilginizi çekebilir