Turizme 'Global' destek

Global Connection tarafından hazırlanan ve The National ile Al Ittihad bugün piyasaya çıkan yayında Türk turizmi Körfez turistlerine anlatıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uluslararası medya kuruluşu Global Connection, Türkiye'nin tanıtımına katkı sunmaya devam ediyor. Türkiye'nin uluslararası kamuoyundaki tanıtım sloganı Turkey Discover the Potential'ın uluslararası yayıncısı da olan Global Connection, Türk turizmini tanıtmak için bu kez hedef pazar olarak Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) belirledi. 

Global Connection, BAE'deki ortağı The National ve Al Ittihad gazetelerinin bugün piyasada olan sayılarında ve Körfez bölgesinin en çok okunan internet haber siteleri olan  www.alittihad.ae , www.thenational.ae ve www.gulfnews.com 'da Türk turizmini anlattı.

Türkiye'nin birçok turizm mekanının Körfez ülkeleri ziyaretçilerine tanıtıldığı yayınlarda, Türk-Dubai ortaklığı ile kurulan AHK KNDU Villas'ın uluslararası alanda elde ettiği başarılara da dikkat çekildi.
 
En Başarılı 'Residence'

AHK Worldwide Development ile Dubai ortak yatırımı olan AHK KNDU Villas'ın, Londra'da düzenlenen Europian Property Awards yarışmasında "En Başarılı Residence" dalında birinci olduğu belirtilen yayınlarda, yarışmasının bu kategorisinde 300'ün üzerinde projenin yer aldığına dikkat çekildi. 

Yayınlarda Antalya'da 1996 yılında kurulan AHK Worldwide'ın sadece AHK KNDU Villas ile değil, bütün dünyada imza attığı çok önemli projelerle de öne çıkığına vurgu yapıldı. 
 
Tayşu: Turizmi tanıtma çabasını artırıyoruz

Turizm yayınlarını değerlendiren Global Connection Genel Koordinatörü Onur Tayşu, her sektöre olduğu gibi Türk turizminin uluslararası arenada tanıtılmasına da destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti. Tayşu, Suriye merkezli sıcak çatışmalar nedeniyle bütün bölgenin hassas bir süreçten geçtiğine işaret ederek, "Bu ortamda tanıtım çabalarımızı artırdık. Başta Körfez ülkeleri olmak üzere büyük pazarlarda Türk turizmini anlatan yayınlara ağırlık vereceğiz" dedi.

Yayınlarda, bir yandan Bodrum gibi Türkiye'nin dünyaca tanınmış cennet mekanları Körfez ülkesi vatandaşlarının dikkatine sunulurken, diğer yandan Göynük gibi uluslararası alanda pek fazla bilinmeyen destinasyonların tanıtımlarına da yer verildi. 

Yayınlarda ayrıca Körfez ülkeleri vatandaşlarının yakından ilgilenecekleri düşünülerek şu anda İstanbul'da sergilenen ve İslam hat sanatında bilinen en eski yazı türünün kullanıldığı Kuran nüshalarına da dikkat çekildi.