THY, JetBlue Airways ile işbirliği kararı aldı

Ortaklık sayesinde müşterilerin her iki havaalanından yapacağı transferler THY ve JetBlue tarafından yürütülen operasyonlarla gerçekleşecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


 

 

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), JetBlue Airways ile şirketlerin uçuşhatları konusunda New York'un John F. Kennedy uluslararası havaalanı ve Washington'daki Dulles uluslararası havaalanlarında işbirliğine gitme kararı aldı. 

THY'den yapılan açıklamaya göre, ortaklık sayesinde müşterilerin her iki havaalanından yapacağı transferler Türk Hava Yolları ve JetBlue tarafından yürütülen operasyonlarla gerçekleşecek. 

Açıklamada, "Bu ortaklık sayesinde müşterilerin her ikihavaalanlarından yapacağı transferler Türk Hava Yolları veJetBlue tarafından yürütülen operasyonlarla gerçekleşecek. Buortaklık sayesinde ABD içinde başta Boston, Massachusetts;Buffalo/Niagara Falls, New York; Charlotte ve Raleigh, Kuzey Karolina; Fort Lauderdale ve Orlando, Florida; Pittsburgh,Pennsylvania; ve San Juan, Puerto Rico olmak üzere JetBlue Airways'in uçuş gerçekşeştirdiği pekçok şehir arasında ulaşımimkanı sağlanacak" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir