Jolly'de 200 Euro'luk erken bayram

YAYINLAMA
GÜNCELLEME



İSTANBUL - Tatilini erken alıp kazançlı çıkmaya alışan yerli turist, 19 Ağustos- 21 Ağustos arasındaki Ramazan Bayramı rezervasyonlarını yaptırmaya başladı.

Jolly Tur Yurt Dışı Turlar Müdürü Tolga Tekin yaptığı değerlendirmede "Bu yıl bayram dönemi programlarımızı daha erken hazırladık ve tatilcilere yine erken rezervasyonla çok cazip fiyat avantajları sunmayı hedefledik. Bayram dönemi için hazırladığımız Erken Rezervasyon kampanyamızda oda başı 200 € gibi indirim sunuyoruz. Ortalama 500 €'luk turlarda yüzde 20'e varan fiyat avantajı ortaya çıkıyor. Ayrıca TL bazında sabitlenen fiyatlarımızla kredi kartına taksit imkanı da yurtdışı tatil planlarını cazip hale getirdi" dedi.

Bu talep artışlarında güvene dayalı erken rezervasyona dikkat çeken Tekin, "Geçtiğimiz yıllarda başlattığımız Erken Rezervasyon Sigortası ile de tatilcilerimize, ileriye dönük plan yapmanın endişesinden uzaklaştırarak olumsuz bir koşulda seyahatlerini 3 gün öncesine kadar iptal hakkı tanıyoruz. Bu da talebi artıran önemli bir unsur" diye konuştu.

Talepte, özellikle vizesiz olması, ortak tarihimizin ve kültürümüzün yakınlığı nedeni ile Balkan Turları, Orta Avrupa, İspanya ve İtalya turları ilk sıralarda yer alırken, 1 haftalık tatillerde Uzak Doğu turlarına büyük talep artışı var.

Geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı'nda 5000 kişiyi yurt dışına taşıyan Jolly Tur bu yıl yüzde 30'lık artış öngörüyor.