Fotoğraf tutkunları için vahşi yaşama tur düzenliyor

Koç Holding kuruluşlarından Setur, sektörde bir ilke imza atarak SEDVENTURE ile farklı kültürlerde, doğada ve vahşi yaşam alanlarında, kişiye özel programlar oluşturarak 'seyahat ve fotoğraf' turlarına başlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - DÜNYA - SETUR, yeni markası  'SEDVENTURE'ı Rahmi Koç Müzesi'nde, Koç Ailesi'nin ev sahipliği yaptığı davet ile tanıttı. Setur, sektörde bir ilke imza atarak SEDVENTURE ile farklı kültürlerde, doğada ve vahşi yaşam alanlarında, vahşi yaşam fotoğrafçısı Süha Derbent'in danışmanlığında kişilere özel programlarla 'seyahat ve fotoğraf keyfi' yaşatmayı amaçlıyor.
 
Kişiye özel ve küçük gruplarla fotoğraf turlarının da organize edildiği SEDVENTURE butik turizm anlayışı ile sektöre bir farklılık getirileceği belirtiliyor. Katılımcılar, seyahat öncesi fotoğraf ve seyahat danışmanı Süha Derbent ile yüz yüze yapacağı görüşmelerde seyahate ilişkin sağlık, iklim, giyim gibi tüm sorularına yanıt bulurken fotoğraf ekipmanlarının nasıl olması gerektiği konusunda danışmanlık alabilecek. Hatta, katılımcıların fotoğraflamak istediği canlı türlerini listeyebilmesi ve bu taleplere yönelik organizasyonların planlanması da mümkün olabilecek.
 
'Öncülük ve yenilikçilik'
SETUR Genel Müdürü Üstün ÖZBEY, tanıtımda yaptığı konuşmada; "Setur olarak kurulduğumuz günden bugüne turizm sektörünün her alanında her zaman öncü ve yenilikçi olmayı sevdik. Bu gün ise en genç ve maceracı markamız Sedventure'ın doğum günü. Dünyanın her yerine sunacağı alternatif turlarla, kişiye özel ve butik seyahatlerle sektöre yepyeni bir soluk getireceğine inanıyor, Süha Derbent ile olgunlaştırdığımız maceracı üyemiz Sedventure'ı seveceğinize inanıyorum" dedi.
Koç Holding şirketlerinden biri olan Setur, yurtiçi ve yurtdışı uçak bilet rezervasyonları, seyahat organizasyonları, gemi seyahatlerinin yanı sıra duty free işletmeciliği, marinacılık, kruvaziyer turizm ve hava taşımacılığı gibi çeşitli alanlarda faaliyetler yürütüyor. 
 
Foto Safari'nin fiyatı 3.990 euro
SEDVENTURE ilk turuna 19-26 Ağustos arasında Kenya'da Nairobi (2 gün), Masai Mara (3 gün) ve Nakuru'yu (2 gün) kapsayan 7 günlük bir safari ile başlayacak. Süha Derbent'le Kenya'da foto Safari' turunun fiyatı, 3 bin 990 euro'dan başlıyor. İlerleyen günlerde ise Avrupa'da Amalfi Kıyıları'ndan Venedik'e, Güney Amerika'da Küba'dan Asya'da Nepal'e kadar pek çok destinasyonda Süha Derbent danışmanlığında kişiye özel turlar yapılacak.