Turkcell Akademi'ye mükemmeliyet ve inovasyon ödülü

Akademinin Bölüm Yöneticisi Banu İşçi Sezen, "İnsana yatırım yaparak, değer ve fark yaratacağımıza inanıyoruz. Çalışanlarımızın gelişimine ve bu süreci sürekli kılabilmeye büyük önem veriyoruz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME





İSTANBUL - Turkcell ekosisteminin gelişim merkezi Turkcell Akademi, şirket içi eğitim ve yetenek programlarını değerlendiren Corporate University Xchange'den (CorpU) dördüncü kez Mükemmeliyet ve İnovasyon Ödülü aldı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell'in, insana yatırım ilkesi doğrultusunda çalışanları için kurduğu bilgi yönetimi ve gelişim merkezi Turkcell Akademi, CorpU'nun "Üniversite sanayi işbirlikleri" ile "Markalaşma" dalında ödüle layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu İşçi Sezen, Turkcell Akademi'nin başarısının CorpU gibi saygın bir kurum tarafından takdir edilmesini sevinçle karşıladıklarını belirterek, "İnsana yatırım yaparak, değer ve fark yaratacağımıza inanıyoruz. Çalışanlarımızın gelişimine ve bu süreci sürekli kılabilmeye büyük önem veriyoruz. Markalaşma kategorisinde finale kalan rakiplerimiz arasında sıyrılarak ödüle layık bulunmamız bize doğru yolda olduğumuzu bir kez daha göstermiş oldu. Ayrıca Türkiye'de CorpU'dan ödül kazanan tek kurum olmanın gururunu yaşıyoruz. Turkcell ekosisteminin gelişim merkezi Turkcell Akademi, üniversite ilişkileri ile bu alanda haklı bir üne kavuştu ve Turkcell çalışanları bu formasyondan geçmiş olmanın avantajlarını iş yapış biçimlerine taşıyarak fark yaratıyorlar. Tüm Turkcell Akademi ailesini elde ettikleri büyük başarıdan ötürü tebrik ederim" ifadelerini kullandı.