HDS, tüm verileri tek platformda sanallaştırıyor

Hitachi’nin bütünleşik depolama çözümü Hitachi Unified Storage VM; dosya, blok ve nesne verilerini tek bir platformda sanallaştırıyor, yönetiyor ve bütünleştiriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - Hitachi, Ltd.’nin sahibi olduğu Hitachi Data Systems Corporation, sektörün ilk bütünleşik depolama çözümü ile tüm veri tipleri için hızlı ve güvenilir bir sanallaştırma sağladığı gibi yüzde 40’lara varan bir oranla sınıfının en düşük operasyonel maliyetli çözümünü sunuyor. 
 
Küçük ve orta ölçekli kurumlar için özel olarak tasarlanan Hitachi Unified Storage VM (HUS VM), birden fazla üretici firma tarafından sağlanan depolama cihazları dahil olmak üzere tüm sanallaştırılmış depolama birimleri arasında çok daha etkin bir depolama yönetimi sağlarken, operasyonları da oldukça basit bir seviyeye indiriyor. Yeni HUS VM, tek bir yazılım yönetimi platformunun bir parçası olan Hitachi Command Suite yönetim yazılımı ile destekleniyor. Bu konfigürasyon sayesinde kullanıcılar, gereksinim duydukları her anda, her yerde ve her biçimde depolama hizmeti alma avantajı elde ediyor. HUS VM, daha az risk ve yüksek verimlilik sağlayan ve yüzde 90 oranında daha hızlı veri taşıma özelliği sayesinde rakiplerinden farklı bir konumda bulunuyor. HUS VM, rakipleri arasında yüzde 100 gibi oranla en yüksek seviyede veri kullanma garantisi sağlayan tek sistem olarak öne çıkıyor.
 
KOBİ'lerin işine yarayacak
 
Hitachi Data Systems Altyapı Platformları Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Roberto Basilio, ürünü tanımlarken şu ifadeleri kullandı: 
 
“HDS olarak bugün, sanallaştırma konusunda sektöre liderlik eden uzmanlığımızı yeni bir pazara entegre ederek, küçük ve orta ölçekli işletmeler için sanallaştırmanın ne anlama geldiğini yeniden tanımladık. Bugün BT sistemleri şirketlerinin hiçbiri, performans, ölçümlenebilirlik, ve sanallaştırma özellikleri açısından HDS’nin yeni çözümü HUS VM ile kullanıcılara sağladığı yetkinliği sağlayamıyor. HDS’nin yeni depolama çözümü ile kullanıcılar artık, her türlü veri için depolama yapabiliyor, kritik iş uygulamaları için hizmet düzeyi hedeflerini sağlayabildikleri gibi, her geçen gün artan veri miktarına ilişkin gereksinimlerini de karşılayabiliyorlar. Daha da ötesi, iş merkezli tüm ihtiyaçlarını giderebilmelerinin yanı sıra, en kıymetli bilgilerini yönetirken ortaya çıkacak maliyeti de etkili bir şekilde kontol edebiliyorlar. Pazar lideri Hitachi Virtual Storage Platform (Hitachi Sanal Depolama Platformu)’a ilaveten biz şimdi, küçük ve orta ölçekli işletmelere kadar uzanan ve sektörün en güçlü kurumsal çözüm portföyünde olması gerektiğine inandığımız bir çözümün sahibiyiz.”     
 
Bütünleşik depolama platformu
 
Yeni bir depolama sanallaştırma sistemini bünyesinde barındıran HUS VM, uygulama kullanılırlığı ve performans gereksinimlerini çok daha düşük maliyetli bir depolama yatırımı ile karşılamak amacı üzerine tasarlanmış, her tipte veri için kullanılabilen bütünleşik bir depolama platformudur. Yönetimi kolay, kritik iş uygulamaları için ideal ve bugün pazarda olan diğer depolama sistemlerine göre çok daha verimli bir sistemdir. HUS VM şu özellikleri içermektedir:  
 
Kurumsal Depolama Sanallaştırması 
 
• Sınıfındaki diğer çözümlerle kıyaslandığında HUS VM, farklı üretici firmaların depolama sistemlerini de kapsayabilen pazardaki en yüksek harici sanal kapasiteyi sunmaktadır. 
• HDS, depolama sisteminin içinde ve dışında olmak üzere her türlü veri için uçtan uca etkin sanallaştırma fonksiyonalitesi sağlayan tek BT sistemleri şirketidir. 
 
Bütünleşik Depolama Mimarisi
 
• HUS VM, blok, dosya ve nesne verilerini orijinal versiyonlarıyla tek bir platformda konsolide ederek, hızlı bir biçimde güvenli veri hizmetlerinin sunulmasını sağlayan bir sistemdir.
• Çözümün bütünleşik platformu kullanıcılara, farklı uygulamalar için kaynakların çok daha düşük bir sermaye yatırımı ve yine çok daha düşük bir operasyonel maliyetle paylaşılmasını sağlamaktadır. 
 
Yönetim Kolaylığı
 
• Bugün pazardaki diğer pek çok çözümden farklı olarak HDS, tüm veri tiplerinin konsolidasyonunu ve yönetimini mümkün kılan tek bir yazılım platformu sunmaktadır.
• Hitachi Command Suite bütünleşik yönetim özelliği, çoklu uygulamaların depolanması için harcanan yönetim zamanını en aza indirgemektedir.
 
Operasyonel Verimlilik
 
• Sınıfının en yüksek tekli başlangıç dizin kapasitesi, diğer rakip firmalardan çok daha fazla dosya ve klasör yönetimini mümkün kılar.
• Sınıfının en büyük hacim avantajı sayesinde, gün geçtikçe boyutu artan büyük dosya sistemleri ve milyonlarca dosyanın yönetimi için gerekli olan zamanı en aza indirger.
• Alan tasarrufunu mümkün kılan tasarımı ve güç verimliliği ile yüzde 40’lara varan bir oranla çok daha az operasyonel maliyet sunar. 
 
HDS’nin Flash Stratejisinin Alanı Genişliyor
 
• Solid-state disk opsiyonlarını destekleyen HUS VM, HDS’nin geçtiğimiz günlerde duyurulan flash stratejisini, Hitachi’nin Ağustos ayında lansmanı yapılan yeni flash hafıza denetleyicisine dayalı entegre flash cihazlara kadar genişletecek. 
 
 
Bu konularda ilginizi çekebilir