CIO Ödülleri'ne başvurular devam ediyor

2010 yılında ilki gerçekleştirilen “CIO Ödülleri” programı, bu sene üçüncü kez Türkiye’nin en başarılı IT yöneticilerini onurlandırmaya hazırlanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
Dünyada 40’tan fazla ülkede düzenlenmekte olan CIO Ödülleri, 2010 yılında CIO Dergisi'nin yayın hayatına başlaması ile birlikte Türkiye’de de düzenlenmeye başlandı. İlk yıldan bu yana her sene büyüyerek gelişen ödül programı, bu sene daha fazla kategori ve katılımcı ile büyümeye devam ediyor. 
 
Kimlere veriliyor?
 
CIO Ödülleri, bilişim teknolojilerini en yenilikçi şekilde kullanarak kurumlarına daha fazla kârlılık sağlayan, rekabet gücünü artıran, iş akışlarını optimize etmeyi başaran ve kurumsal büyümeye liderlik eden IT yöneticilerine veriliyor. Geçtiğimiz sene toplam 180 başvuru arasından yapılan seçimlerde 14 CIO onurlandırılmıştı. Bu sene CIO Ödüllerine başvurular 30 Ekim tarihine kadar yapılabiliyor. Başvuruları CIO’lar doğrudan kendileri için yapabildikleri gibi, IT kurumları da birlikte proje geliştirdikleri CIO’ları aday olarak gösterebiliyorlar. 
 
Ön başvuru sonrasında ön eleme jürisi tarafından belirlenen kişilere detaylı form gönderiliyor. Detaylı başvuru formları, akademisyen ve danışman şirketlerin seçkin yöneticilerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilerek kazananlar belirlenmiş oluyor.
 
20 Aralık tarihinde yapılacak olan ödül töreni, aynı zamanda IT sektörünün yıla veda buluşması olarak gerçekleşiyor.   
 
CIO Ödülleri hakkında tüm detaylara, www.cio.com.tr/cio2012 adresinden erişmek mümkün. 
 
Bu konularda ilginizi çekebilir