Cep'in şarj problemini Duracell çözdü

Pil üreticisi, ürettiği taşınabilir şarj cihazları ile yarı yolda bırakan cep telefonlarını dolduracak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
İSTANBUL - Yeniden şarj etme imkanı bulunmayan yerlerde ve zamanlarda pili biten cep telefonları hepimizi zor durumlarda bırakıyor. Duracell, geliştirdiği taşınabilir şarj aletleriyle bu soruna önemli bir çözüm alternatifi getiriyor. 
 
Duracell 1150 mAh ve Duracell 1800 mAh taşınabilir şarj aletleri, akıllı telefonlardan taşınabilir müzik dinleme cihazlarına kadar micro ve mini USB girişleri ile şarj edilebilen tüm cihazlara yedek enerji sağlıyor.
 
Yeni Duracell 1150 mAh ve Duracell 1800 mAh Taşınabilir Şarj Aletleri, herhangi bir USB girişinden şarj edilebiliyor. Ayrıca Duracell’in en güçlü USB şarj aleti niteliğindeki 1800 mAh Taşınabilir Şarj Aleti, herhangi bir elektrik prizinden de basitçe şarj edilebiliyor.Cihaz, marka ve modele göre değişiklik gösterse de akıllı telefonlarda, 5 saate kadar ekstra konuşma süresi sağlayabiliyor. Cihaz, Blacberry ve iPhone gibi akıllı telefonların yanı sıra taşınabilir müzik çalar ve Bluetooth’lu kulaklık cihazlarında da kullanılabiliyor.
 
Duracell’in taşınabilir şarj aletleri, Türkiye genelindeki cep telefonu satış noktaları ve e-ticaret sitelerinde uygun fiyatlarla tüketicilere sunuluyor. 
Bu konularda ilginizi çekebilir