'Mobil Dünyanın Liderleri' bu etkinlikte buluşacak

Kurumlarda teknolojiye yön veren lider yöneticiler, CIO dergisi tarafından düzenlenecek olan, 'CIO Vizyon Toplantılar' kapsamında mobil teknolojileri tartışacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
 
Dünya Grubu bünyesinde yayımlanan CIO dergisi tarafından düzenlenen CIO Vizyon Toplantıları'nda 'Mobil Dünyanın Liderleri' sahne alacak. Kendi kurumlarında mobil teknolojiler ile başarılı projeler gerçekleştiren Türkiye'nin önde gelen CIO'ları, henüz mobil teknolojileri kurumlarına uygulamaya başlayan CIO'lara gerçekleştirdikleri projeleri aktaracak. 
 
Liderlerden başarı öyküleri 
 
Her biri kendi alanında başarılı çalışmalar yapmış olan CIO'lar, kendilerine ayrılan beşer dakikalık zamanda yapmış oldukları başarılı çalışmaları meslektaşlarına aktaracak. Hayata geçirilen mobil projeler ile kurumların sağladığı kazançlar ve iş yapış kültüründeki değişimler de masaya yatırılacak. 
 
Sorular yanıtlanacak
 
Teknoloji yöneticilerinin masalarında mobilite ile ilgili projeler yer alıyor. Bir çok küresel gelişme de yine bu alanda yaşanıyor. Mobil sanallaştırma, kendi cihazını getirme inisiyatifi, mobilite ve bulut gibi sıcak konu başlıklarına da yine bu etkinlikte değinilecek. Ülkemizde hayata geçen başarılı projelerle ilgili örnekler verilecek. Etkinliğin sonunda ise IT'nin tüketicileştirilmesi ve güvenlik ile ilgili bir de panel düzenlenecek. 
 
7 Haziran tarihinde düzenlenecek etkinlik ile ilgili daha detaylı bilgi www.cio.com.tr/etkinlik adresinden temin edilebilirken, yine aynı adresten etkinliğe katılmak için başvuruda bulunabilirsiniz.