En beğenilen sigortacı oldu

Axa Sigorta, "Türkiye'nin En Beğenilen Sigorta Şirketi" seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
 
İSTANBUL  - Axa Sigorta, Capital'in yaptığı araştırmada bu yıl da "Türkiye'nin En Beğenilen Sigorta Şirketi" seçildi. Yapılan açıklamaya göre, Capital dergisinin "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında 2012 yılı sonuçları açıklandı. 500'den fazla şirketten 1.555 orta ve üst düzey yöneticinin katıldığı ankette 2008 yılından beri en beğenilen şirket seçilen Axa SigortA, 5. kez aynı ödüle layık görüldü.
 
2012 yılında "GFK Türkiye Araştırma Şirketi"nin gerçekleştirdiği araştırmanın sonucuna göre, Axa Sigorta beğenilen şirketler arasındaki yerini "güvenilir şirket olma", "ürün ve hizmetlerin kalitesi", "bilgi ve teknoloji yatırımları", "iş ve sosyal stratejilerde sürdürülebilir olma", "müşteri memnuniyeti", "kurumsal yönetim ilkelerine göre yönetilme" ve "finansal sağlamlık" gibi kriterleri sağlamış olmasından dolayı aldı.
 
Axa Sigorta'dan konuya ilişkin yapılan değerlendirmede de şunlar kaydedildi:
"Yoğun rekabetin yaşandığı ve gittikçe ağırlaşan pazar koşullarında hizmet veren bir sektörde yöneticiler tarafından tam 5 yıldır üst üste bu ödüle layık görülmemiz, şirketimizin sektördeki değişmeyen yeri ve değerinin kanıtı olmasının yanında, strateji, uygulama ve politikalarımızın da yıllardır ne kadar takdir gördüğünü ortaya koyması açısından bizim için büyük anlam taşımaktadır. Bizi seçen değerli yönetici ve müşterilerimize, kaliteli hizmet anlayışımızı tüm Türkiye'ye özenle ulaştırarak bu büyük başarıya imzasını atan acente ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz."