Martta Türkiye yollarında

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


İSTANBUL - Yeni Renault Clio Sport Tourer, Mart ayında Türkiye'de satışa sunulacak.
Yapılan açıklamaya göre, Yeni Renault Clio Sport Tourer, beş kapılı bir coupé'yi andıran modeli sportif bir station ile segmentinde tek seçenek olma özelliğini koruyor. Yeni Clio Sport Tourer ile birlikte farklı ve fabrika çıkışlı en geniş kişiselleştirme imkanı sunuluyor.
Müşteri sadece dış görünümde değil, iç ambiyansta da seçimine göre kendi Clio Sport Tourer'ını yaratabiliyor. Yeni Renault Clio Sport Tourer, üstün teknolojik bir mültimedya sistemi olan Renault R-Link'in lansmanını müjdeliyor.

R-LINK ile Yeni Clio bir ilke daha imza atıyor. Araca entegre 7" bu mültimedya tablet, araca ve internete bağlı, TomTom Navigasyon ve sesli komut, 3D Sound by Arkamys üç boyutlu ses sitemi, R-Sound Effect, R-Link store gibi birçok özelliğe sahip.
Yeni Clio Sport Tourer ile birlikte, segmentinde referans olacak, sürüş keyfi ve yakıt tasarrufunu birarada sunan 4 motor seçeneği ile pazara sunuluyor. Küçük hacimli motor ile Renault, benzinli motor iddiasına geri dönüyor.
Renault dizel motorlardaki efsanevi gücünü Stop & Start ve çok düşük yakıt tüketimi ile devam ettiriyor. Yeni Clio Sport Tourer, ilk ekipman seviyesinden itibaren segmentinde en donanımlı güvenlik ekipmanlarına sahip.
Gündüz LED farları, Cruise control, Bluetooth, USB, 4 hava yastığı, Yokuşta Kalkış destek sistemi, Renault Kart Sistemi, elektrikli gövde rengi yan aynalar, ESP, ABS, AFU, Renault Bass Reflex ve tavan barları bulunuyor.

Bursa ve Fransa'da üretiliyor

Titizlikle tasarlanan Yeni Clio en zorlu Renault kalite standartlarına uygun olarak Bursa Oyak Renault Fabrikaları'nda ve Fransa'da Flins'de üretiliyor. Clio Sport Tourer, Türkiye'de 14 Mart 2013 tarihinde 31.990 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Araç, Joy ve Icon olmak üzere 2 farklı donanım seviyesi ve 2 benzinli, 2 dizel motor seçeneği ile tüketicinin beğenisine sunulacak. Yepyeni benzinli motor 1.2 Turbo EDC 120bg otomatik vites seçeneği 2013 ikinci çeyrek, 1.5 dCi EDC 90bg seçeneği ise 2013 yılı üçüncü çeyrekte pazara çıkarılacak.