Alfa Romeo'dan kredi kampanyası

YAYINLAMA
GÜNCELLEME



İSTANBUL - Alfa Romeo, Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Alfa Romeo Finans kanalıyla düzenlediği Şubat ayı kampanyası kapsamında, Giulietta ve MiTo modellerinde yüzde 0 faizli kredi avantajı sunuyor.
Yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında, 53 bin 700 liradan başlayan satış fiyatına sahip Alfa Romeo Giulietta modelini ve 46 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Alfa Romeo MiTo modelini tercih edecek müşterilere, araç fiyatının yarısını kredilendirme imkanı tanınıyor.
Alfa Romeo müşterileri, Şubat ayı kampanyası kapsamında tercih edecekleri Alfa Romeo modelinin satış tutarının yarısını Şubat 2013'te nakit öderken, geri kalanını ise kredilendirerek Şubat 2014 tarihinde yüzde 0 faiz oranı ile tek taksitte ödeyebilecek.

Aylık 1079 lira taksitle Alfa Romeo Giulietta fırsatı

Kampanya kapsamında 36 aya kadar vadeli kredi kullanmak isteyen Alfa Romeo müşterileri, Giulietta modeline 36 ay vadeli yüzde 0,35 faiz oranıyla 36 bin lira kredi kullanarak, aylık 1.079 lira eşit taksit ile sahip olma imkanına kavuşuyor.
Alfa Romeo MiTo modeli için ise 30 ay vadeli yüzde 0,33 faiz oranı ile 30 bin lira kredi imkanından yararlanan müşteriler, aylık 1.063 lira eşit taksitle bu otomobile sahip olabiliyor.