72 saatlik kampanya, 6 bin liralık paket

Renault'nun, 7 9 Aralık tarihleri arasında sürecek kampanyasında 200 kişi Renault Fluence'ın 6 bin lira değerindeki Lüks Donanım Paketine ücretsiz sahip olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Renault açıklamasına göre, 72 saat sürecek kampanyada 200 kişi Renault Fluence'ın 6 bin lira değerindeki Lüks Donanım Paketine ücretsiz sahip olacak. Lüks donanım paketi 17 inç alaşımlı jantlar, deri koltuklar, elektrikli açılır tavan ve Arkamys 3D Ses Sisteminden oluşuyor. Kampanyada ayrıca 500 kişi 24 bin 990 liraya Renault Symbol sahibi olacak. 
 
Renault, Aralık ayında müşterilerine "sıfır faiz" ve "şimdi al ilkbaharda öde" kampanyası ile de bir teklif sunuyor. Kampanya kapsamında 18 bin lira kredi kullanan müşteriler 18 ay "sıfır" faiz ile geri ödeme yapabiliyor. 
 
Yeni bir Renault sahibi olmak isteyenler, otomobillerini şimdi alıp ödemelerine gelecek yıl nisan ayında başlıyor. Renault'da tüm binek modellerinde geçerli olan kampanyada 18 ay sıfır faiz fırsatının yanı sıra 48 bin TL için 48 aya kadar vadeler için yüzde 0,89 "sabit faiz" oranı ile kredi fırsatı da devam ediyor. 
 
Renault, bu kampanya dışında Fluence, Megane HB, Scenic modellerinde peşin alımlarda 4 bin lira indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca ticari araç sahibi olmak isteyen müşteriler için Renault Master modelinde 36 bin lira 36 ay yüzde 0,89 faiz kampanyası yer alıyor. Kampanyada 50 bin lira ve 48 aya kadar vade seçenekleri mevcut bulunuyor.