Akdeniz Oyunları'nın enerjisi Aggreko'dan

Aggreko, Mersin'de gerçekleşen 2013 Akdeniz Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerine, Türkiye ofisinin önderliğinde enerji sağladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Emel ÜNAL

MERSİN - Jeneratör kiralama, geçici enerji ve geçici ısı kontrol sistemleri şirketi Aggreko, 20-30 Haziran arasında Mersin'de gerçekleşen 2013 Akdeniz Oyunları'nın açılış ve kapanış törenlerine, Türkiye ofisinin önderliğinde enerji sağladı.

Açılış ve kapanış seremonilerinin organizasyonunun yapan Pera Event'in Genel Müdürü Burak Çalıcıoğlu etkinliklerle ilgili görüşlerini “Aggreko'yla çalışmayı seçmemizin
sebebi, onların dünya genelindeki büyük etkinliklere destek sağlamış olmaları. Aggreko'nun servis konusundaki profesyonelliği ve bize sağlamış oldukları hizmetin kalitesinden etkilendim. Gelecekteki etkinliklerde Aggreko'yla çalışmayı iple çekiyorum” dedi.

Aggreko Ortadoğu Direktörü Phil Burns de, “Aggreko Türkiye, yerel pazara, dünya genelindeki büyük spor ve kültür etkinliklerini desteklemiş olmaktan gelen uzmanlığımızı getirdi” diye konuştu.

Mersin Olimpik stadyumunda gerçekleşen açılış ve kapanış törenlerinde 16 adet jeneratör ile 6MW'lık güç Aggreko geçici enerji paketiyle sağlandı. Tesisat, stadın enerji sistemine 10 bin metre kabloyla bağlandı ve 25 bin koltuklu arenanın teknik ve iç enerji ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıldı. Ses sistemleri ve arena boyunca projektörler tarafından kanvaslara yansıtılan görüntülerden oluşan ışık oyunlarının enerjisinin de dahil olduğu sistemde ek olarak, Aggreko jeneratörler ayrıca stadyumun içerisinde, etkinlik boyunca gösterim sağlayan iki dev ekranın enerjisini de karşıladı.