BTSO kuruluşunun 127'nci yılını kutluyor

Bursa’da 6 Haziran 1889 tarihinde Koza Han'da Osman Fevzi Efendi ve arkadaşları tarafından kurulan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 127'nci yıldönümünü kutluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Esra ÖZARFAT - BURSA
Bursa’da 6 Haziran 1889 tarihinde Koza Han'da Osman Fevzi Efendi ve arkadaşları tarafından kurulan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 127'nci yıldönümünü kutluyor. BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, yönetim kurulu üyeleri ve BTSO Meclis üyeleri, Odanın kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtına çelenk sundu.

BTSO Heyeti daha sonra Kurucu Başkan Osman Fevzi Efendiyi Emir Sultan Mezarlığı'ndaki kabri başında andı. Törende konuşan BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, "BTSO, Bursa'nın çatı kuruluşudur. BTSO yönetimi de bu vizyonla kentin ekonomisini yükseltmek, üretilen katma değeri artırmak için çaba gösteriyor. BTSO'nun 127'nci yılını kutluyoruz. Bu 127 yılda işgal yılları dahil BTSO'nun hizmetlerinde bugüne kadar hiçbir kesinti görülmüyor. Kurucumuz Osman Fevzi Efendi ve arkadaşlarını şükranla, minnetle anıyoruz. Bursa sanayi kenti, gelir seviyesi yüksek kentlerden biri, ihracat birim değeri 4 dolar. BTSO meclis başkanı tüm üyelerimize şükranlarımı arz ediyorum" dedi.