BTSO heyeti MIPIM Fuarı’nı mercek altına aldı

Fransa’nın Cannes kentinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul Fuarı MIPIM’de Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaklaşık 100 metrekarelik stant açan BTSO projelerii yatırımcılara tanıttı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - 89 ülkeden yaklaşık 22 bin gayrimenkul profesyoneli ile 5 bine yakın yatırımcıyı bir araya getiren MIPIM Fuarı kapılarını açtı. Fransa’nın Cannes şehrinde bu yıl 27.’si düzenlenen dünyanın en prestijli emlak pazarı MIPIM, ofis, ev, perakende, sağlık, lojistik ve endüstri gibi uluslararası emlak sektörlerindeki en etkili aktörleri bir araya getiriyor. Fuar kapsamında  BTSO, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Bursa’nın gelecek vizyonunu şekillendirecek önemli projeleri gayrimenkul profesyonellerine tanıtıyor. BTSO tarafından Türkiye’de ilk kez hayata geçirilecek olan Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi, BTSO Akademi Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan Uludağ Kirazlıyayla Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Projesi ve Türkiye’ye uzay ve havacılığın merkezi konumuna yükseltmek için atılacak önemli bir proje olan Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi projeleri ziyaretçilere tanıtıldı. 

Bakan Sarı BTSO projelerini inceledi

Fuara katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı da Bursa standını inceledi. Bakan Sarı, BTSO’nun kente değer katan projeleri hakkında detaylı bilgi aldı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin termal sağlık merkezi, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu gibi projeleri ile Bursa maketinin de bulunduğu stant yerli ve yabancı ziyaretçilerin büyük ilgisini gördü. Gayrimenkul ve emlak sektörlerinin kalbinin attığı MIPIM Fuarı’nın her iki sektördeki yeniliklerin incelenmesi açısından oldukça önemli olduğunu ifade eden BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, “Gayrimenkul ve emlak sektörünü buluşturan bu önemli fuarda bizler de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaklaşık 100 metrekarelik stant açarak projelerimizi sergileme imkanı yakaladık. Temelini attığımız Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi’miz, yenileme çalışmalarımız devam eden Kirazlıyayla Sanatoryum Tesislerimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kısa süre içerisinde temelini atacağımız Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi’ni buradaki yerli ve yabancı birçok ziyaretçiye tanıttık” dedi.

Bursa İnşaat 2016 ve IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı gün sayıyor

Türkiye’nin 850 katılımcı ile fuardaki 85 ülke arasında 5’inci sırada yer aldığını ifade eden BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Emin Akça ise, “Türkiye’nin ve Bursa’nın bu sektörlerdeki gücü ortada. Bizler de BTSO olarak 6-10 Nisan tarihleri arasında eş zamanlı bir şekilde Bursa İnşaat 2016 ve IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı’nı düzenliyoruz. Emlak ve gayrimenkul sektörlerine değer katacak olan fuarlarımız kapsamında Körfez ülkelerinden önemli firmalarımızı da Bursa iş dünyamız ile biraraya getireceğiz” şeklinde konuştu. 21 bin metrekarelik alan üzerine kurulan MIPIM Fuarı 18 Mart’ta sona erecek.