Ankara'da marka festivali düzenlenecek

ATO tarafından, Ankara'nın markalaştırılması çalışmaları kapsamında Ankara Marka Festivali düzenlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ankara Ticaret Odası (ATO),  7-9 Aralık tarihlerinde, Ankara Congresium'da Ankara Marka Festivali (AMF) düzenleyecek.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, Ankara'nın uluslararası alanda "marka kent" haline gelmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında, festival 7-9 Aralık tarihlerinde Ankara Congresium'da gerçekleştirilecek. ATO Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu tarafından "Güçlü Ekonomi, Büyüyen Türkiye" sloganı ile organize edecek festivalle iş dünyasının önde gelen isimleri ile gençlerin buluşturulması hedefleniyor. 

23423423-003.jpg

'Ankara ekonominin başkenti haline geliyor'

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, bu yıl ilkini düzenleyecekleri festivalle şehrin kapılarını dünyaya açacaklarını belirterek, "Bu festivalde, Ankara'nın markalarını dünyaya daha güçlü bir şekilde taşımanın yöntemlerini ele alacağız. Ankara ekonomisi hızla büyüyor ve bölgesel liderler haline gelen güçlü firmalar var. Ankara, Türkiye'ye genç, dinamik, üretken yöneticiler kazandıran üniversiteleri, global hedefleri, sanayi ve hizmet sektöründe öne çıkan güçlü firmaları ile ekonominin de başkenti haline geliyor. Ankara'yı marka kent haline getirerek hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Düzenleyeceğimiz AMF de bu amaca hizmet edecek" ifadelerini kullandı. 

Kendi alanlarında ön plana çıkmış kişilerin konuşmacı olarak katılacağı festival boyunca, markalaşma, yenilikçi fikirlerin harekete geçirilmesi, global ölçekte Türkiye'nin başarılı markaları, inovatif pazarlama ve marka, patent ve lisanslamanın marka kalıcılığındaki önemi, radyo, reklam ve iletişimin markalaşmadaki etkileri konuları ele alınacak. 

Fotoğraf ve resim sergilerinin de açılacağı festivalde, gençler, marka dünyasının lider isimleriyle Geleceğin Marka Liderleri Kampı'nda bir araya gelecek.