Yazılım Ve Destek Hizmeti Alınacaktır

Yazılım Ve Destek Hizmeti Alınacaktır Esenler Belediyesi Bilgi İşlem MüdürlüğüPersonel Devam Kontrol Sistemi Temini İşi Hizmet Alımı...

Yazılım Ve Destek Hizmeti Alınacaktır

Esenler Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü
Personel Devam Kontrol Sistemi Temini İşi Hizmet Alımı 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 19 Uncu Maddesine Göre Açık İhale Usulü İle İhale Edilecek Olup, Teklifler Sadece Elektronik Ortamda Ekap Üzerinden Alınacaktır.  İhaleye İlişkin Ayrıntılı Bilgiler Aşağıda Yer Almaktadır:

İkn : 2023/850551

 

1-İdarenin
A) Adı : Esenler Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü
B) Adresi : Birlik Mah. M.Akif İnan Cd. No:6-8 Esenler/İstanbul
C) Telefon Ve Faks Numarası : 2124400900 - 1243 - 2124400976
Ç) İhale Dokümanının Görülebileceği Ve E-İmza Kullanılarak İndirilebileceği İnternet Sayfası : Https://Ekap.Kik.Gov.Tr/Ekap/

2-İhale Konusu Hizmet Alımın

A) Adı : Personel Devam Kontrol Sistemi Temini İşi
B) Niteliği, Türü Ve Miktarı : Personel Devam Kontrol Sistemi Temini İşi (5 Kalem - 150 Gün)
Ayrıntılı Bilgiye Ekap’ta Yer Alan İhale Dokümanı İçinde Bulunan İdari Şartnameden Ulaşılabilir.
C) Yapılacağı/Teslim Edileceği Yer : Esenler Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğünün Belirlediği Yerler
Ç) Süresi/Teslim Tarihi : İşe Başlama Tarihinden İtibaren 150(Yüzelli) Gündür
D) İşe Başlama Tarihi : Sözleşmenin İmzalandığı Tarihten İtibaren 30 Gün İçinde İşe Başlanacaktır.

3-İhalenin

A) İhale (Son Teklif Verme) Tarih Ve Saati : 08.09.2023 - 11:00
B) İhale Komisyonunun Toplantı Yeri (E-Tekliflerin Açılacağı Adres) : Esenler Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü İhale Şefliği

4. İhaleye Katılabilme Şartları Ve İstenilen Belgeler İle Yeterlik Değerlendirmesinde Uygulanacak Kriterler:
4.1. İsteklilerin İhaleye Katılabilmeleri İçin Aşağıda Sayılan Belgeler Ve Yeterlik Kriterleri İle Fiyat Dışı Unsurlara İlişkin Bilgileri E-Teklifleri Kapsamında Beyan Etmeleri Gerekmektedir.
4.1.2. Teklif Vermeye Yetkili Olduğunu Gösteren Bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel Kişilerde; İsteklilerin Yönetimindeki Görevliler İle İlgisine Göre, Ortaklar Ve Ortaklık Oranlarına (Halka Arz Edilen Hisseler Hariç)/Üyelerine/Kurucularına İlişkin Bilgiler İdarece Ekap’tan Alınır.
4.1.3. Şekli Ve İçeriği İdari Şartnamede Belirlenen Teklif Mektubu.
4.1.4. Şekli Ve İçeriği İdari Şartnamede Belirlenen Geçici Teminat Bilgileri.
4.1.5 İstekliler, İhale Konusu Alımın Alt Yüklenicilere Yaptırmayı Düşündükleri Kısmını Yeterlik Bilgileri Tablosunda Belirteceklerdir.
4.1.6 Tüzel Kişi Tarafından İş Deneyimini Göstermek Üzere Sunulan Belgenin, Tüzel Kişiliğin Yarısından Fazla Hissesine Sahip Ortağına Ait Olması Halinde, Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Veya Yeminli Mali Müşavir Ya Da Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Veya Noter Tarafından İlk İlan Tarihinden Sonra Düzenlenen Ve Düzenlendiği Tarihten Geriye Doğru Son Bir Yıldır Kesintisiz Olarak Bu Şartın Korunduğunu Gösteren Belgeye İlişkin Bilgiler,

4.2. Ekonomik Ve Mali Yeterliğe İlişkin Belgeler Ve Bu Belgelerin Taşıması Gereken Kriterler:
İdare Tarafından Ekonomik Ve Mali Yeterliğe İlişkin Kriter Belirtilmemiştir.

 

4.3. Mesleki Ve Teknik Yeterliğe İlişkin Belgeler Ve Bu Belgelerin Taşıması Gereken Kriterler:
4.3.1. İş Deneyimini Gösteren Belgelere İlişkin Bilgiler:
Son Beş Yıl İçinde Bedel İçeren Bir Sözleşme Kapsamında Kabul İşlemleri Tamamlanan Ve Teklif Edilen Bedelin % 25 Oranından Az Olmamak Üzere, İhale Konusu İş Veya Benzer İşlere İlişkin İş Deneyimini Gösteren Belgeler Veya Teknolojik Ürün Deneyim Belgesi.
4.3.2. Kalite Ve Standarda İlişkin Belgelere Ait Bilgiler:
Yüklenicinin, Kamu Bilişim Hizmet Alımı Kapsamında Katılımcıların Yetkilendirilmesi Hakkında Yönetmeliğin 5. Maddesinde Belirtilen Ts En Iso/Iec 27001 Belgesi İle Birlikte En Az "Ts Iso/Iec 15504 Seviye 2" Veya En Az "Cmmı Seviye 3" Belgelerinden Birine, Sızma Testi Hizmetlerini Kapsayan Ts En Iso/Iec 27001 Belgesi İle Birlikte A Veya B Tipinde Tse Sızma Testi Yapan Firma Belgesine Sahip Olması Gerekir.
Kalite Yönetim Sistem Belgesi Türk Akreditasyon Kurumu Tarafından Akredite Edilen Belgelendirme Kuruluşları Veya Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında Yer Alan Ulusal Akreditasyon Kurumlarınca Akredite Edilmiş Belgelendirme Kuruluşları Tarafından Düzenlenmesi Zorunludur. İsteklilerden Bu Bilgilerin Tevsik Edilmesinin İstenilmesi Halinde, Söz Konusu Belgelerin, Bu Belgelendirme Kuruluşlarının, Uluslararası Akreditasyon Forumu Karşılıklı Tanınma Antlaşmasında Yer Alan Ulusal Akreditasyon Kurumlarınca Akredite Edilmiş Belgelendirme Kuruluşu Olduklarının Ve Bu Kuruluşlarca Düzenlenen Belgelerin Geçerliliğini Sürdürdüğünün, Türk Akreditasyon Kurumundan Alınacak Bir Yazı İle Teyit Edilmesi Gerekir. İhale Tarihi Veya Bu Tarihten Önceki Bir Yıl İçinde Alınan Teyit Yazıları Geçerlidir. Ancak, Türk Akreditasyon Kurumu Tarafından Akredite Edildiği Duyurulan Belgelendirme Kuruluşları Tarafından Düzenlenen Ve Türkak Akreditasyon Markası Taşıyan Belge Ve Sertifikalar İçin Türk Akreditasyon Kurumundan Teyit Alınması Zorunlu Değildir. Bu Belgelerin İhale Tarihinde Geçerli Olması Yeterlidir.
İş Ortaklıklarından Birinin İstenilen Belgeye İlişkin Bilgiyi Belirtmesi Yeterlidir.
4.3.4. İsteklinin Teklifi Kapsamında Sunması Gerektiği İdari Şartnamenin 7nci Maddesi Dışındaki Maddeleri İle Teknik Şartnamede Belirtilen Aşağıdaki Belgeler:
Belge Adı Açıklama
Ts En Iso/Iec 27001 Belgesi Yeterlilik Bilgileri Tablosunda Sunulacaktır.
"Ts Iso/Iec 15504 Seviye 2
Cmmı Seviye 3
A Veya B Tipinde Tse Sızma Testi Yapan Firma Belgesi  Yeterlilik Bilgileri Tablosunda Sunulacaktır.

 

4.4. Bu İhalede Benzer İş Olarak Kabul Edilecek İşler:
4.4.1Nfc Kart Okuma Sistemi, Belediye Otomasyon Entegrasyonu, Personel Devam Kontrol Sistemi İşlerinden Biri Benzer İş Olarak Kabul Edilecektir.

5. Ekonomik Açıdan En Avantajlı Teklif Sadece Fiyat Esasına Göre Belirlenecektir.
6. İhaleye Sadece Yerli İstekliler Katılabilecektir.
7. İhale Dokümanı Ekap Üzerinden Bedelsiz Olarak Görülebilir. Ancak, İhaleye Teklif Verecek Olanların, E-İmza Kullanarak Ekap Üzerinden İhale Dokümanını İndirmeleri Zorunludur.
8. Teklifler, Ekap Üzerinden Elektronik Ortamda Hazırlandıktan Sonra, E-İmza İle İmzalanarak, Teklife İlişkin E-Anahtar İle Birlikte İhale Tarih Ve Saatine Kadar Ekap Üzerinden Gönderilecektir.
9. İstekliler Tekliflerini, Her Bir İş Kaleminin Miktarı İle Bu İş Kalemleri İçin Teklif Edilen Birim Fiyatların Çarpımı Sonucu Bulunan Toplam Bedel Üzerinden Teklif Birim Fiyat Şeklinde Verilecektir. İhale Sonucunda, Üzerine İhale Yapılan İstekli İle Birim Fiyat Sözleşme İmzalanacaktır.
10. Bu İhalede, İşin Tamamı İçin Teklif Verilecektir.
11. İstekliler Teklif Ettikleri Bedelin %3’ünden Az Olmamak Üzere Kendi Belirleyecekleri Tutarda Geçici Teminat Vereceklerdir.
12. Bu İhalede Elektronik Eksiltme Yapılmayacaktır.
13. Verilen Tekliflerin Geçerlilik Süresi, İhale Tarihinden İtibaren 90 (Doksan) Takvim Günüdür.
14.Konsorsiyum Olarak İhaleye Teklif Verilemez.
15. Diğer Hususlar:
İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Bilgisayar Sistemlerine Yönelik Hizmetler/0,87
Aşırı Düşük Teklif Değerlendirme Yöntemi : Teklifi Sınır Değerin Altında Kalan İsteklilerden Kanunun 38 İnci Maddesine Göre Açıklama İstenecektir.

#ilangovtr Basın No ILN01881193