Sıla sevenleriyle hasret gideriyor

Popüler müzik şarkıcılarından Sıla, yeni albümü “Yeni Ay”ı sanatseverlerle buluşturdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Son yıllarda en sevilen ve en yüksek CD satışına ulaşan popüler müzik şarkıcılarından Sıla’nın yeni albümü müzik marketlerdeki yerini aldı. Sony Music’in sanatseverlere sunduğu “Yeni Ay” adlı albümde 10 yeni şarkının yanı sıra iddialı parçalardan biri olan “Yabancı”nın 2 farklı versiyonu yer alıyor. Şarkının CD’nin son şarkısı olarak sunulan versiyonundaki imzaysa Bedük’e ait. 

Prodüktörlüğünü Sıla ile beraber Efe Bahadır’ın üstlendiği “Yeni Ay”daki şarkılardan biri hariç tümünün sözleri Sıla Gençoğlu’na ait. Müzikseverler. “Doldur” şarkısındaysa Sıla ile birlikte Can Baydar’ın kaleme aldığı sözleri dinliyorlar. Sıla’nın şarkıcı ve söz yazarı kimliklerinin yanı sıra bestelerde de imzasının sık sık görüldüğü albümde, deneyimli müzik adamı İskender Paydaş’ın da pek çok düzenlemesi var. Albümde, Sıla’nın Çağan Irmak imzalı “Tamam mıyız?” için yaptığı şarkıyı da dinlemek mümkün. 

“Yeni Ay”ın da önceki Sıla yapıtları gibi geniş bir kitleyle buluşması bekleniyor, çünkü; albümün geçen hafta dinleyicilerle buluşan çıkış şarkısı “Vaziyetler”, dijital platformlarda açılmasından yalnızca birkaç saat sonra en çok indirilen single olmayı başardı. Sıla’nın “Yeni Ay”da dinleyicilerine bir sürprizi de var: Şarkıcı, albümde yer alan şarkıların demolarını da ikinci bir CD’de bir araya getirerek müzikseverleri albümün tüm hazırlık sürecine tanık ediyor. 

Hemen dikkat çeken şarkılar

+ Yabancı
+ Vaziyetler
+ Tamam mıyız?
+ Hediye

Bu konularda ilginizi çekebilir