Osmanlı'nın İhtişamı Forum İstanbul'da

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Kanuni Sultan Süleyman & Hürrem Sultan döneminden esinlenilerek tasarlanan, Osmanlı İmparatorluğu 16.-17. yüzyıl saray mücevherlerini yansıtan ve yaklaşık değeri 1 milyon $'ı bulan 270 parçalık eşsiz Altınbaş"Osmanlı'nın İhtişamı" Mücevher Sergisi, Ramazan ayında 1-17 Ağustos tarihleri arasında Forum İstanbul'da mücevher severlerin beğenisine sunuluyor.
 
Elmas'ın başrolde olduğu, yakut, zümrüt, safir ve birbirinden değerli taşların süslediği gerdanlık, kolye, küpe ve yüzüklerden oluşan ve televizyonun en çok izlenen Osmanlı dönem dizisinde kullanılan mücevherlerin de yer aldığı birbirinden değerli 270 mücevher "Osmanlı'nın İhtişamı" Mücevher Sergisi adı altında, Altınbaş ve Forum İstanbul işbirliğiyle mücevher severlerle buluşuyor.

1 Ağustos - 17 Ağustos tarihleri arasında, "Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sergilenecek Altınbaş "Osmanlı'nın İhtişamı" Mücevher Sergisi, 16. ve 17. Yüzyıl Osmanlı döneminin saray çizgilerini yansıtıyor. 270 parçadan oluşan bu eşsiz koleksiyonun tasarım dinamikleri, 600 yılı aşan köklü Osmanlı tarihinin ihtişamına dayanıyor.

Altınbaş, ürün sponsorluğu yaptığı ve en çok seyredilen TV dizisinde kullanılan göz alıcı mücevherlerin yanı sıra, Osmanlı'nın en ihtişamlı dönemini yaşatacak birbirinden farklı etkinlikler ve sürpriz hediyeler ile sergi ziyaretçilerini ağırlıyor.