Nigel Kennedy, Bach ezberlerini bozuyor

Dünyaca ünlü keman virtüözü Nigel Kennedy, bu akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahneye çıkacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, bu hafta sonu dünyaca ünlü bir müzik dehasını ağırlıyor. Sevilen keman virtüözü Nigel Kennedy, bu akşam “Bach Meets Kennedy’’ konseriyle İstanbullu sanatseverlerle buluşuyor. 

Müzikte çeşitlilik felsefesiyle hareket eden ve değişik stilleri birbirine harmanlayarak dinleyiciyi daima şaşırtan Nigel Kennedy, “Bach Meets Kennedy’’ konserinde Johann Sebastian Bach’ın en bilinen eserlerini kendine has tarzıyla dinleyicilere sunuyor. Sanatçı; klasik müziğe gitar, davul ve kontrabas ekleyerek, sanatseverleri baroktan caza, rock müzikten modern bir tarza doğru bir yol culuğa çıkarıyor. 

Biletleri Biletix kanallarından ve www.zorlucenterpsm.com internet sitesinden temin edilebilen konser serisi için London Jazz News, şunları yazdı: 

“Kennedy’nin Bach’ı felsefi ve tutkuludur. Caz usulüyle renklendirdiği yorumları Bach’ın müziğini teorisine gölge düşürmeden güzelleştirerek birinci sınıf bir orkestra tarafından salondakilerin beğeneceği bir şekilde sunuluyor.” Zorlu Center PSM Turkcell Sahnesi’ndeki konserin biletleri; 60 TL, 90 TL, 120 TL, 160 TL ve 190 TL’den satılıyor.