Motor tutkunları Batum'da buluşacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


İSTANBUL - Geçtiğimiz yıllarda Türk motorseverlerin yoğun katılım gösterdiği Batum Motosiklet Festivali 23-26 Ağustos 2012 tarihleri arasında Acara Özerk Cumhuriyeti'nde gerçekleşecek. Gürcistan Motor Sporları Federasyonu ve Bayar Tour işbirliğiyle bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan Batum Motosiklet Festivali'nde 600'ü aşkın motosiklet tutkunu bir araya gelecek.

Son yıllarda turizmden eğitime, müzikten dansa birçok uluslararası organizasyona ev sahipliği yapan Acara Özerk Cumhuriyeti, bu yıl 3.'sü düzenlenecek olan Batum Motosiklet Festivali ile Türk motor tutkunlarını ağırlayacak. Türkiye'den 600'ü aşkın motorseverin katılması beklenen Batum Motosiklet Festivali,  Gürcistan Motor Sporları Federasyonu ve Bayar Tour'un ortak organizasyonuyla 23-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Motor tutkunları, festivalle ilgili tüm bilgilere www.batummotosikletfestivali.com adresinden ulaşabilecek.

Türkiye'nin önde gelen motosiklet kulüplerinin katılımıyla doğa ile iç içe geçecek Batum Motosiklet Festivali, 23 Ağustos Perşembe günü Sarp Sınır Kapısı'nda buluşacak olan Türk motorseverlerin Acara Özerk Cumhuriyeti'ne giriş yapmasıyla start alacak. Dört gün sürecek festival boyunca panoramik manzaralı turlar, drag yarışları ve konserlerin yanı sıra Batum, Kobuleti, Gonyo ve Hkulo'daki tarihi ve kültürel eserler de gezilecek.